Αναπτυξιακά Έργα

“Ολυμπιακό χωριό” από την Quality Group και την κινεζική Foriseland

Στα σκαριά σύγχρονο αθλητικό θέρετρο στην Αλαμινό

Το απόλυτο θέρετρο για αθλητικές δραστηριότητες φιλοδοξεί να καταστεί το Olympia Sports Resort, το οποίο αναμένεται να ανεγερθεί στην Αλαμινό της Λάρνακας.

Η Quality Group, ο κυπριακός όμιλος που δραστηριοποιείται στον τομέα των ακινήτων, σε συνεργασία με την κινεζική εταιρεία Foriseland, ετοιμάζονται να δημιουργήσουν ένα ιδιαίτερο για τα κυπριακά δεδομένα αθλητικό θέρετρο.

Ο πολυεθνικός όμιλος, ο οποίος χορηγεί το μπροστινό μέρος της φανέλας της Ανόρθωσης, δραστηριοποιείται στον τομέα της τουριστικής ανάπτυξης, στις κατασκευές, καθώς και στη δημιουργία εμπορικών κέντρων.

Αν και οι εργασίες για την κατασκευή του έργου εκτιμάται ότι θα ξεκινήσουν εντός του 2017, εντούτοις, όπως πληροφορείται το InBusinessNews, το κόστος δεν έχει μέχρι στιγμής καθοριστεί.

 

Συμβολή στον αθλητικό τουρισμό
Εκτός από ξενοδοχείο πέντε αστέρων, με ποτάμι και θέα στη θάλασσα, το Olympia θα διαθέτει σύγχρονες αθλητικές εγκαταστάσεις, οι οποίες θα είναι θέση να φιλοξενήσουν περίπου 5-6 ολυμπιακά αθλήματα, μεταξύ άλλων ποδόσφαιρο, τένις και μπάσκετ. Παράλληλα, σε μεγάλες αίθουσες αναμένεται να διεξαχθούν αθλήματα για κλειστούς χώρους, όπως ρυθμική γυμναστική, καράτε, ενώ η περιοχή θα προσφέρεται για εσωτερικές διαδρομές ποδηλασίας και τρίαθλο.

Την ίδια ώρα, το Olympia Sports Resort θα είναι εξοπλισμένο με ιατρικό κέντρο και spa center. Πέραν της προσέλκυσης αθλητικού τουρισμού, στόχος είναι το έργο να προσφέρεται για αθλητικές δραστηριότητες καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς.

Έχει διαπιστωθεί ότι παρά τη ζήτηση που υπάρχει για την Κύπρο από ποδοσφαιρικές ομάδες του εξωτερικού, οι οποίες κατά τη χειμερινή περίοδο αναζητούν χώρες με θερμό κλίμα για την προετοιμασία τους, το νησί δεν διαθέτει τις απαραίτητες υποδομές για τη φιλοξενία τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το έργο θα περιλαμβάνει 3-4 γήπεδα υψηλών προδιαγραφών για να καλύψουν τις συγκεκριμένες ανάγκες.

Διαβάστε τη συνέχεια στο INBUSINESSNESS.COM 

 

Σχετικά νέα

X
Translate »