Κοινωνία

Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Αραδίππου!

Με μεγάλη επιτυχία συνεχίστηκαν οι εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου Αραδίππου οι οποίες έθεσαν στο επίκεντρο τους τα παιδιά Στις 26 Δεκεμβρίου στη Φάτνη του μικρού Χριστού τα παιδιά διασκέδασαν με τους τάρανδους και τα ξωτικά, ενώ το χριστουγεννιάτικο τρενάκι περίμενε μικρούς και  μεγάλους  για βόλτες σε κεντρικούς δρόμους.

Την ίδια στιγμή, ο ΄Αη Βασίλης  χάριζε στους μικρούς δημότες ζαχαρωτά, ποπ κορν και μαλλί της γριάς. Επιπρόσθετα, η κυρά Αι – Βασίλαινα έκανε στα παιδιά προσωπογραφίες τα οποία είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν  μια παράσταση από ταχυδακτυλουργό. Η εκδήλωση με το τρενάκι συνεχίστηκε το απόγευμα της ίδιας μέρας στην περιοχή Κρασά (Καμάρες).

Οι χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις ολοκληρώθηκαν στις 30 Δεκεμβρίου, με μια τριπλή προβολή της παιδικής κινηματογραφικής ταινίας  «Η μπαλαρίνα και ο μικρός εφευρέτης»,  στο κινηματοθέατρο ΚΑΛΛΙΘΕΑ.   

Στόχος του Δήμου Αραδίππου ήταν να μαγέψει τα παιδιά και να  ξαναδώσει στους ενήλικες το βλέμμα της παιδικής ξεγνοιασιάς, ενώ όλες οι εκδηλώσεις ήταν  δωρεάν για το κοινό.

Σχετικά νέα

X
Translate »