Going out

Οι 12 κινηματογραφικές ταινίες που θα δούμε τον Φεβρουάριο

Πολλές κωμωδίες, λίγο δράμα και φαντασία μας περιμένουν στις αίθουσες

Daddy’s Home 
Πρεμιέρα 5 Φεβρουαρίου
Σκηνοθεσία: Sean Anders
Παίζουν: Will Ferrell, Mark Wahlberg, Linda Cardellini
Είδος: Κωμωδία
Διάρκεια: 96 λεπτά
Ο Μπραντ, ένας ήπιων τόνων ραδιοφωνικός παραγωγός, πασχίζει να γίνει ο καλύτερος θετός πατέρας για τα δύο παιδιά της συζύγου του. Κι εκεί εμφανίζεται ο Ντάστι, ο πρώην σύζυγος και πατέρας των παιδιών, που προκαλεί ένα χάος, διαγωνιζόμενος με τον Μπραντ για το ποιος είναι ο καλύτερος μπαμπάς.

 

 

Fifty Shades of Black 
Πρεμιέρα 5 Φεβρουαρίου 
Σκηνοθεσία: Michael Tiddes
Παίζουν: Kali Hawk, Marlon Wayans, Jane Seymour
Είδος: Κωμωδία
Διάρκεια: 92 λεπτά
Ο Κρίστιαν Μπλακ είναι ένας έγχρωμος δισεκατομμυριούχος, μεγαλοστέλεχος εταιρίας, που δεν αφήνει θηλυκή γάτα. Μια νεαρή ρεπόρτερ καταφέρνει να φτάσει στο κάτασπρο γραφείο του για να του πάρει συνέντευξη. Μεταξύ τους θα γεννηθεί μια ακατανίκητη έλξη και μια ανελέητη τάση που τους οδηγεί από γκάφα σε γκάφα.

 

Ο Μαγικός Καθρέφτης

Πρεμιέρα 5 Φεβρουαρίου

(Η πρώτη 3D ελληνική ταινία)
Σκηνοθεσία: Χρήστος Δήμας
Παίζουν: Ζέτα Δούκα, Ελένη Κοκκίδου, Κώστας Κόκλας
Είδος: Κωμωδία / Φαντασίας
Το πρωί έφορος αρχαιοτήτων, το απόγευμα υπάλληλος σε συνεργείο αυτοκινήτων. Αυτή είναι η πληκτική καθημερινότητα του 35χρονου Κλεάνθη. Από τη μέρα που θα ανακαλύψει έναν «μαγικό καθρέφτη» που πραγματοποιεί και τα πιο τρελά όνειρα, ο Κλεάνθης αρπάζει την ευκαιρία να ζητήσει αυτά που θα αλλάξουν τη ζωή του για πάντα. Έχει μάλιστα τη δυνατότητα να επαναδιατυπώσει την ευχή του όσες φορές θέλει. Οι επιθυμίες του θα εκπληρωθούν, όμως αυτό δεν είναι αρκετό. Υπάρχει πάντα κάτι που του διαφεύγει και ο Κλεάνθης δεν μπορεί να βρει την πραγματική ευτυχία πουθενά. Ή τουλάχιστον έτσι νομίζει.

 

How to Be Single 
Πρεμιέρα 12 Φεβρουαρίου
Σκηνοθεσία: Christian Ditter
Παίζουν: Dakota Johnson, Alison Brie, Leslie Mann
Είδος: Κωμωδία
Υπάρχει ο σωστός τρόπος να είσαι single, ο λάθος τρόπος, και έπειτα υπάρχει… η Άλις. Όπως και η Ρόμπιν. Η Λούσι. Η Μεγκ. Ο Τομ. Ο Ντέιβιντ. Η Νέα Υόρκη είναι γεμάτη μοναχικές καρδιές που ψάχνουν το σωστό ταίρι, είτε πρόκειται για έρωτα, ραντεβού ή κάτι ενδιάμεσα. Και κάπου ανάμεσα στα ερωτικά μηνύματα και τα one-night stand, κοινό σημείο όλων των ανύπανδρων ανδρών και γυναικών είναι η ανάγκη τους να μάθουν να είναι μόνοι σε έναν κόσμο που η έννοια της αγάπης αλλάζει διαρκώς. Τα νυχτοπερπατήματα σε μια πόλη που δεν κοιμάται ποτέ δεν ήταν ποτέ τόσο διασκεδαστικά.

 

Jane Got a Gun 
Πρεμιέρα 12 Φεβρουαρίου 
Σκηνοθεσία: Gavin O’Connor
Παίζουν: Natalie Portman, Joel Edgerton, Ewan McGregor
Είδος: Δράση, Δράμα, Γουέστερν
Διάρκεια: 98 λεπτά
Η Τζέιν ζητά βοήθεια από το πρώην αγαπημένο της, Νταν Φροστ, όταν ο σύζυγος της, Μπιλ, επιστρέφει σπίτι γεμάτος σφαίρες. Ήταν μέλος της σκληρής συμμορίας της πόλης, αλλά στράφηκε εναντίον τους. Οι τρεις τους προσπαθούν να αντιμετωπίσουν τη συμμορία του άνδρα της και τον αρχηγό της, Κόλιν ΜακΚαν.

 

The New Adventures of Aladdin 
Πρεμιέρα 12 Φεβρουαρίου 
Σκηνοθεσία: Arthur Benzaquen
Παίζουν: Kev Adams, Jean-Paul Rouve, Vanessa Guide
Είδος: Κωμωδία
Διάρκεια:  107 λεπτά
Την παραμονή των Χριστουγέννων, ο Σαμ και ο καλύτερος του φίλος Χαλίντ μεταμφιέζονται σε Άγιους Βασίληδες για να κλέψουν ό,τι μπορούν από ένα εμπορικό κέντρο. Ο Σαμ όμως πέφτει πάνω σε κάτι παιδιά που δεν τον αφήνουν ήσυχο και αναγκάζεται να τους πει την ιστορία του Αλαντίν, τουλάχιστον τη δική του εκδοχή. Μπαίνοντας στο πετσί του ρόλου, ο Σαμ ξεκινάει ένα ταξίδι από τη Βαγδάτη, όπου ο λαός υποφέρει από την τυραννία του φοβερού Βεζίρη. Θα μπορέσει ο νεαρός κλέφτης Αλαντίν, με τη βοήθεια του τζίνι, να χαλάσει τα διαβολικά σχέδια του Βεζίρη, να σώσει τον Χαλίντ και να κερδίσει την καρδιά της πριγκίπισσας Σάλια;

 

Hail, Caesar!  
Πρεμιέρα 19 Φεβρουαρίου 
Σκηνοθεσία: Ethan Coen
Παίζουν: Channing Tatum, Scarlett Johansson, Tilda Swinton
Είδος: Κωμωδία, Δράμα, Μουσικό
Κατά τη Χρυσή Εποχή του Χόλιγουντ, δεκαετία του 1950, ο Έντι Μάνιξ, γενικός καταφερτζής του χώρου, βοηθάει στην παραγωγή μιας ταινίας, το Hail Caesar, στο οποίο πρωταγωνιστεί ο Μπερντ Γουίτλοκ. Αλλά ο ηθοποιός απάγεται από μια ομάδα που αυτοαποκαλείται «Το Μέλλον». Τώρα, ο Μάνιξ είναι αυτός που βρίσκεται στην υπεύθυνη θέση να συλλέξει 100.000 δολάρια ώστε να τον απελευθερώσει.

 

Deadpool 
Πρεμιέρα 19 Φεβρουαρίου 
Σκηνοθεσία: Tim Miller
Παίζουν:  Morena Baccarin, Ryan Reynolds, Gina Carano
Είδος:  Action, Adventure, Sci-Fi  / Δράση, Περιπέτεια, Επιστημονικής Φαντασίας
Διάρκεια: 106 λεπτά
Ο Γουέιντ Γουίλσον άνηκε στις ειδικές δυνάμεις του στρατού, αλλά κατέληξε μισθοφόρος. Όταν τον υποβάλλουν σε πειράματα για ένα κρυφό σχέδιο, το Weapon X, χωρίς τη συγκατάθεση του, θα αποκτήσει τη δύναμη να αυτοθεραπεύεται από κάθε τι που τον βάλλει. Από αυτό το σημείο έχει ένα νέο άλτερ-έγκο, αυτό του Deadpool. Οπλισμένος με τις νέες του δυνατότητες και με ένα καυστικό, διεστραμμένο χιούμορ, βάζει αυτοσκοπό να βρει αυτόν που είναι υπεύθυνος για τα πειράματα που σχεδόν του κατάστρεψαν τη ζωή, και να εκδικηθεί.

 

Κοκορόκι: Ο Ηρωας της Φάρμας 
Πρεμιέρα 19 Φεβρουαρίου
Σκηνοθεσία: Gabriel Riva Palacio Alatriste
Παίζουν: Bruno Bichir, Maite Perroni, Omar Chaparro
Είδος: Κινούμενα Σχέδια
Διάρκεια:  98 λεπτά
Ο πετεινός Τοτό γεννήθηκε πολύ μικρούλης. Νέος, τώρα, βλέπει έναν δόλιο ραντσέρη να απειλεί αυτόν και την οικογένεια του. Αλλά για να μπορέσει να βοηθήσει, πρέπει να μεταλλαχτεί από μια φοβητσιάρικη «κοτούλα» σε γενναίο πετεινάρι. Στο πλάι του έχει μια πιστή παρέα φίλων που θα βοηθήσουν σε αυτήν του την περιπέτεια.

 

Zoolander 2   
Πρεμιέρα 26 Φεβρουαρίου
Σκηνοθεσία: Ben Stiller
Παίζουν: Olivia Munn, Benedict Cumberbatch, Kristen Wiig
Είδος: Κωμωδία
Διάρκεια: 100 λεπτά
Έχουν περάσει δέκα χρόνια από τις εποχές της δόξας τους, και πλέον τον Ντέρεκ και τον Χάνσελ δεν τους μνημονεύει κανείς. Η λύση τους είναι να επαναπροσδιορίσουν το σύνολο του εαυτού τους, Κι ενώ έχουν κάνει μαζί τη μεγάλη επιστροφή, μια αντίπαλη εταιρία μοντέλων βάλλεται να τους εξαφανίσει από την πιάτσα. Ο δρόμος τώρα οδηγεί στην Ευρώπη.

 

Gods of Egypt 
Πρεμιέρα 26 Φεβρουαρίου
Σκηνοθεσία: Alex Proyas
Παίζουν: Gerard Butler, Abbey Lee, Courtney Eaton
Είδος: Περιπέτεια, Φαντασίας
Διάρκεια: 100 λεπτά
Αρχαία Αίγυπτος. Με την επιβίωση του ανθρώπινου γένους να κρέμεται από μία κλωστή, ένας απρόσμενος ήρωας ξεκινάει το μακρύ ταξίδι να σώσει την αγαπημένη του και τον κόσμο όλο. Ο Σεθ, ο ανελέητος θεός του σκότους, έχει αναλάβει τον θρόνο της Αιγύπτου, ανάγοντας τον κάποτε φιλήσυχο τόπο σε χάος και αψιμαχίες. Με μόνο μια χούφτα ηρωικών επαναστατών να αντιτίθενται, ο Μπεκ, ένας γενναίος θνητός, πετυχαίνει συμμαχία με τον πανίσχυρο θεό Ώρο, ενάντια στο Σεθ. Και καθώς η μάχη τούς οδηγεί ακόμα και πέρα από τα ζώντα, τόσο οι θεοί, όσο και οι θνητοί πρέπει να περάσουν δοκιμασίες κουράγιου και αυτοθυσίας, εάν θέλουν να είναι ζωντανοί για την τελική αναμέτρηση.

 

Πρεμιέρα 26 Φεβρουαρίου 
Σκηνοθεσία: Louis Leterrier
Παίζουν: Penélope Cruz, Isla Fisher, Rebel Wilson
Είδος: Κωμωδία
Διάρκεια: 82 λεπτά
Ο Νόμπι έχει όλα όσα θα μπορούσε να έχει ένας άντρας από το μικρό Γκρίμσμπι: 11 παιδιά και μια πανέμορφη κοπέλα από τα βορειοανατολικά της Αγγλίας. Λείπει, όμως, κάτι. Αυτός είναι ο μικρός του αδελφός, ο Σεμπάστιαν, τον οποίο αναζητά επί 28 χρόνια από τότε που χάθηκαν από παιδιά. Όταν επιτέλους βρίσκει κάποιο σήμα του, αγνοεί ότι ο αδελφός του όχι μονάχα είναι ο φονικότερος δολοφόνος της ΜΙ6, αλλά κι ότι μόλις έχει ξεσκεπάσει σχέδια για μια τεράστια τρομοκρατική επίθεση. Έτσι, ούτε λίγο ούτε πολύ, ο Σεμπάστιαν βρίσκεται κυνηγημένος από την υπηρεσία αφού τον νομίζουν τρομοκράτη, αλλά επίσης έχει ανάγκη από τη βοήθεια του μεγαλύτερου ηλίθιου του πλανήτη… του αδελφού του.

Πηγή: www.timeoutcyprus.com
timeout

Σχετικά νέα

X
Translate »