Breaking News

Going out

Οι ταινίες που κάνουν πρεμιέρα αυτή την εβδομάδα

Η βραβευμένη κυπριακή ταινία-θρίλερ του Άδωνη Φλωρίδη είναι η πρεμιέρα που δεν πρέπει να χάσεις αυτή την εβδομάδα 

 

Rosemarie
Ο Κώστας, ο συγγραφέας μιας τηλεοπτικής σαπουνόπερας δέχεται πιέσεις από τον παραγωγό του να παραδώσει νέα επεισόδια και έχει ξεμείνει από ιδέες. Έχοντας μόλις μετακομίσει σε ένα διαμέρισμα σε μια παλιά πολυκατοικία και ψάχνοντας για κάτι για να τον εμπνεύσει, η προσοχή του στρέφεται προς τους μυστήριους γείτονές του, τους οποίους αρχίζει να παρακολουθεί. Ο Κώστας όμως έρχεται αντιμέτωπος με τη σκληρή πραγματικότητα γύρω του, κι εκεί ξεκινά η ιστορία της νέας ταινίας του Άδωνη Φλωρίδη, ‘Rosemarie’.

 

Η δραματική αυτή ταινία -την οποία παρουσιάζει η AMP Filmworks- προβλήθηκε για πρώτη φορά στο 15ο φεστιβάλ Cyprus Film Days και βραβεύτηκε με το Βραβείο Καλύτερης Ταινίας στο Διεθνές Διαγωνιστικό Τμήμα ενώ στο 58ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης η ταινία απέσπασε το Βραβείο Καλύτερης Ταινίας του Ελληνικού προγράμματος που απονέμει η Πανελλήνια Ένωση Κριτικών Κινηματογράφου (ΠΕΚΚ). Αυτή ήταν και η πρώτη φορά που η ΠΕΚΚ βράβευσε μια αμιγώς κυπριακή παραγωγή με τη συγκεκριμένη διάκριση. Παίζουν οι ηθοποιοί: Γιάννης Κόκκινος, Ανδρέας Βασιλείου, Μάριος Ιωάννου, Ανδρούλα Ηρακλέους, Νιόβη Χαραλάμπους, Χριστόφορος Χριστοφόρου, Γιόλα Κλείτου, Γιολάντα Χριστοδούλου, Μάριος Αριστοτέλους, Εμμανουέλλα Χαραλάμπους-Engel κ.α.
Το κυπριακό αυτό θρίλερ με την υπογραφή του Άδωνη Φλωρίδη, κάνει πρεμιέρα στην Κύπρο στις 8 Μαρτίου 2018 και θα προβάλλεται στους κινηματογράφους K Cineplex σε όλες τις πόλεις για περίοδο δύο εβδομάδων.

K Cineplex 5 (Λάρνακα)19.45

 

 

Death Wish

Το ‘Death Wish’ είναι ριμέικ της ομότιτλης ταινίας του 1974, με τον Charles Bronson στον πρωταγωνιστικό ρόλο. Στη νέα ταινία του Eli Roth (‘Hostel’) τον Δρ. Paul Kersey υποδύεται ο Bruce Willis, σε ένα ρόλο κομμένο και ραμμένο στα μέτρα του. Ένας φιλήσυχος οικογενειάρχης και επιτυχημένος χειρουργός βλέπει από απόσταση τη βία να εξαπλώνεται στην πόλη του. Μέχρι που η γυναίκα του Lucy (Elisabeth Shue) και η νεαρή κόρη του Jordan (Camilla Morrone) βρίσκονται άγρια δολοφονημένες στο σπίτι τους στα προάστια. Με την αστυνομία να έχει προς εξιχνίαση δεκάδες ακόμα εγκλήματα, ο Paul, διψασμένος για εκδίκηση, παίρνει τον νόμο στα χέρια του. Όμως, καθώς τα φονικά αυξάνονται στην πόλη, οι κάτοικοι και τα μίντια αρχίζουν να αναρωτιούνται αν ο ανελέητος εκδικητής είναι ένας φύλακας άγγελος ή απλώς ο… Χάρος. Βασισμένο στη νουβέλα του Brian Garfield, το ‘Death Wish’ του 1974 αποτέλεσε την απαρχή ενός ιδιαίτερα βίαιου κινηματογραφικού franchise δράσης που ολοκληρώθηκε το 1994, μετρώντας συνολικά 5 ταινίες.

K Cineplex 2 (Λάρνακα) 19.45, 22.00

 

 

Mom and Dad
Ο Nicolas Cage και η Selma Blair, υποδύονται ένα ζευγάρι που αποτελεί το στερεότυπο του αμερικανικού ονείρου: ζουν μιαν ευτυχισμένη ζωή με τα δύο τους παιδιά, την έφηβη κόρη τους και το δεκάχρονο γιο τους σε ένα πλούσιο προάστιο μιας μεγαλούπολης με όλες τις ανέσεις που προσφέρει η σύγχρονη ζωή. Ξαφνικά όμως μια μέρα, και όσο τα παιδιά ακόμη βρίσκονται στο σχολείο, μια άγνωστη επιδημία θα ξεσπάσει στην περιοχή, οδηγώντας όλους τους γονείς στην τρέλα και βάζοντας στο μυαλό τους μόνο ένα στόχο: να σκοτώσουν τα παιδιά τους! Τα δύο παιδιά θα βρεθούν εγκλωβισμένα στο σπίτι με τους παρανοϊκούς γονείς τους και θα πρέπει να κάνουν ό,τι μπορούν για να επιβιώσουν μέχρι το βράδυ, και τη στιγμή που ενδέχεται να εμφανιστούν οι καλεσμένοι που μπορεί να τους σώσουν… ο παππούς και η γιαγιά!

K Cineplex 4 (Λάρνακα) 20.00, 22.00

 

 

Γατοσυμμορία
Ο Τοπ Κατ είναι ένας φτωχός, μελαγχολικός γάτος που ζει μοναχικά στους δρόμους της Νέας Υόρκης. Μέχρι που γνωρίζει τον Μπένι, έναν καλοκάγαθο γάτο που ψάχνει την περιπέτεια. Οι δυο τους γρήγορα θα γίνουν κολλητοί και θα καταστρώσουν ένα παράτολμο σχέδιο. Θα τα βάλουν με τον κύριο Μπιγκ, τον μεγαλύτερο κακοποιό της Νέας Υόρκης, προσπαθώντας να κλέψουν τα διαμάντια του. Στην πορεία, οι ήρωές μας θα συναντήσουν μερικούς ακόμα απολαυστικούς γατο-χαρακτήρες: τον Τριζάτο, τον Ξεφτέρη, τον Τρομάρα και τον Σιου Σιου, και μαζί θα φτιάξουν μια αξιολάτρευτη γατο…συμμορία, έτοιμη για πολλούς μπελάδες.  Ο πιο αγαπημένος γάτος της οθόνης, επιστρέφει με μια ολοκαίνουργια περιπέτεια. Ταινία κινουμένων σχεδίων μεταγλωττισμένη στα ελληνικά.

K Cineplex 2 (Λάρνακα) 17.30 επίσης σ/κ 15.30

Σχετικά νέα

X
Translate »