Αυτοκίνητο

Οι θρύλοι της Porsche επέστρεψαν και βρίσκονται στην Κύπρο

Νέα μοντέλα Boxster και Cayman 718 και Macan

Στην Κύπρο κατέφθασαν τρία ξεχωριστά μοντέλα της Porsche: τα Boxster και Cayman 718 και η με ολοκαίνουριο turbo κινητήρα δύο λίτρων Macan.

Ο κωδικός 718 για την Porsche σημαίνει μικρό βάρος, ταχύτητα και αγώνες και παραπέμπει στο αγωνιστικό Porsche 718 της περιόδου 1957-1962 όταν εξασφάλισε τη νίκη στον 24ωρο αγώνα αντοχής του Le Mans «φορώντας» τετρακύλινδρο κινητήρα. Ένα τετρακίλυνδρο turbo κινητήρα φέρουν και τα τρία νέα μοντέλα.

Η 718 Boxster ξεχωρίζει από τα εμπρός μεγαλύτερα φωτιστικά σώματα, τις μεγαλύτερες πλαϊνές εισαγωγές και τα διαφοροποιημένα πίσω φωτιστικά σώματα με την αεροδυναμική πτέρυγα να βρίσκεται ανάμεσα τους.

Η κορυφαία έκδοση S κινείται από τον μεγαλύτερο τετρακύλινδρο κινητήρα των 2,5 λίτρων που αποδίδει 350 ίππους.

Το ανανεωμένο sport coupe μοντέλο της Porsche, Cayman 718, διαθέτει  ανασχεδιασμένους προφυλακτήρες, νέους αεραγωγούς, νέα γρίλια, φωτιστικά σώματα τεχνολογίας 3D LED, ζάντες 19 ιντσών (προαιρετικά 20 ιντσών), μεγαλύτερο διαχύτη πίσω και καινούργιες απολήξεις της εξάτμισης.

Η γκάμα των κινητήρων αποτελείται από δύο τετρακύλινδρους boxer turbo, με τον βασικό δίλιτρο να αποδίδει 300 ίππους και τον ισχυρότερο 2.5 λίτρων της έκδοσης 718 Cayman να αποδίδει 350 ίππους.

Η Porsche εφοδιάζει και την Macan με τον ολοκαίνουριο turbo κινητήρα των δύο λίτρων προσφέροντας περισσότερες επιλογές στην γκάμα των compact SUV.

https://www.youtube.com/watch?v=yVPxAznlpag

inbusiness

 

Σχετικά νέα

X
Translate »