Τεχνολογία

Οι επικρατέστερες φήμες για το νέο iPhone

 Στις 7 Σεπτεμβρίου η Apple θα παρουσιάσει το iPhone 7 και αυτές είναι κάποιες από τις πιο πειστικές φήμες που έχουν κυκλοφορήσει μέχρι σήμερα:
-Θα κυκλοφορήσουν και πάλι δύο μοντέλα, στις 4,7 και 5,5 ίντσες.

-Θα ονομάζονται iPhone 7 και iPhone 7 Plus.

-Σχεδιαστικά θα ακολουθηθεί το γνωστό μοτίβο, με σώμα εξολοκλήρου από αλουμίνιο.

-Νέα χρώματα θα προστεθούν στη διαθέσιμη γκάμα, με επικρατέστερο ένα βαθύ μπλε.

-H Apple αφαιρεί από το νέο iPhone το παραδοσιακό mini jack για τη σύνδεση των ακουστικών. Νέα ενσύρματα ακουστικά που θα συνδέονται στη Lightning θύρα θα κυκλοφορήσουν μαζί με το iPhone 7. Ωστόσο η Apple φαίνεται ότι πιστεύει πως στις μέρες μας οι περισσότεροι προτιμούν τα ασύρματα Bluetooth ακουστικά και δεν θέλουν μπλεξίματα με καλώδια.

-Η απουσία mini jack οδηγεί σε δύο προβλέψεις -εκτός από την άμεση οπτική διαφοροποίηση: Ίσως το iPhone 7 να είναι ελάχιστα πιο λεπτό από το προηγούμενο μοντέλο. Επίσης, βοηθάει στην καλύτερη στεγανοποίηση της συσκευής.

-Οπότε, το νέο iPhone ίσως να είναι ανθεκτικό στην επαφή με το νερό, δηλαδή κατά το κοινώς λεγόμενο αδιάβροχο.

-Η δεύτερη σημαντικότερη αλλαγή θα αφορά στο κεντρικό πλήκτρο, το οποίο δεν θα είναι πια μηχανικό, αλλά θα ενσωματώνει έναν μηχανισμό που ουσιαστικά θα αναπαράγει την αίσθηση του «κλικ».

-Η Apple φαίνεται ότι υιοθετεί σύστημα με δύο οπίσθιες κάμερες, τουλάχιστον για το μεγαλύτερο iPhone 7 Plus. Βελτιωμένη αναμένεται να είναι και η βασική κάμερα του μικρότερου (σε μέγεθος οθόνης) μοντέλου.

-Τα νέα iPhone θα έχουν και νέο ταχύτερο επεξεργαστή. Αυτός λογικά θα ονομάζεται Α10 και θα είναι της αρχιτεκτονικής που ακολουθεί η Apple.

-Θα προστεθεί έκδοση με ακόμα μεγαλύτερο αποθηκευτικό χώρο, στα 256 Gb.

-Τα fanboys κρατούν από τώρα την ανάσα τους για του χρόνου, οπότε συμπληρώνονται δέκα χρόνια από την κυκλοφορία του πρώτου iPhone. Πολλοί εικάζουν ότι το 2017 η Apple θα επιχειρήσει να αλλάξει εκ νέου την εικόνα που έχουμε κατά νου στο άκουσμα της λέξης «smartphone».

Πηγή: news247

Σχετικά νέα

X
Translate »