Breaking News

Κοινωνία

Ξιούρουππας: «Το “ΓΚΟΛ στη ΖΩΗ” θα στηρίξει τον Φούσκο»

Φιλοξενούμενος στην εκπομπή «Τα λέμε όλα» του ACTIVE  ήταν ο Αντιπρόεδρος «Γκολ στη Ζωή» Πανίκος Ξιούρουππας ο οποίος μίλησε για το πώς θα βοηθήσουν τον Φούσκο στην περιπέτεια που βιώνει η οικογένεια του.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Η αρχική τοποθέτηση του: «Πρέπει να ευχηθούμε στον Φούσκο να πάνε όλα κατ’ ευχή έχει να διανύσει μεγάλο Γολγοθά και ευχή όλων μας να θεραπευτεί από αυτή την κατάσταση. Από την πρώτη στιγμή έχουμε σταθεί δίπλα από τον Φούσκο, ενημερωνόμαστε από την ίδιο και με άλλους τρόπους το «ΓΚΟΛ στην ΖΩΗ» δεν μπορούσε να είναι απών. Έχουμε ήδη σκεφτεί διάφορους τρόπους ώστε να βοηθήσουμε, έχουμε να αντιμετωπίσει την νομική πτυχή, πρέπει να γίνει γρήγορα αλλά και να μην αντιμετωπίσουμε σαν οργανισμός προβλήματα».

Για τις ενέργειες που κάνουν: «Έχουμε σκεφτεί διάφορους τρόπους. Προσπαθούμε από χθες το βράδυ έχουμε έρθει σε επαφή με όλους τους αρχηγούς Α’ κατηγορίας και από τις μικρότερες ηλικίες να βοηθήσουν οικονομικά. Θα επικοινωνήσουμε και με όλα τα Δ.Σ. για να δώσουν βοήθεια, από την ΚΟΠ και από διάφορους οργανισμούς. Προσπαθούμε να ξεπεράσουμε κάποια νομικά ζητήματα ώστε μέσω sms να σταλούν μηνύματα ώστε να μπορεί κάποιος να συνεισφέρει κάποια λεφτά 5, 10 και 20 ευρώ».

Παράλληλα είπε: «Η οικογένεια έχει δημοσιοποιήσει την υπόθεση του, σαν ΓΚΟΛ στη ΖΩΗ έχουμε κάνει κάποιες ενέργειες και αργότερα θα τους ανακοινώσουμε ώστε να μπορεί κάποιος να συνεισφέρει ο κόσμος όσα μπορεί».

Καταληκτικά ο κ. Ξιούρουππας είπε: «Εντός των ημερών έρχεται στην Κύπρο και ο Φούσκο για να μπορέσουμε τρέξουμε τα διαδικαστικά. Χρειάζεται ένα ποσό της τάξεως των 150.000 ευρώ ένα τεράστιο ποσό όμως πιστεύω πως θα καλυφθεί και το 3χρονο παιδί θα μπορέσει να ζήσει. Είναι υποχρέωση μας να το κάνουμε αφού ο Φούσκο έπαιξε χρόνια στην Κύπρο και πέραν αυτού έχουμε να κάνουμε με ένα μικρό παιδί που έχει την ανάγκη μας».

Πηγή: goal.philenews.com

Σχετικά νέα

X
Translate »