Going out

Ξεκινά το Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Δήμου Αθηένου

Φεστιβάλ Θεάτρου ξεκινά στον Δήμο Αθηένου και η αυλαία ανοίγει στις 8μμ με την παιδική παράσταση «Πέντε σακιά γεμάτα παραμύθια, ψέματα κι αλήθεια».

Πρόκειται για παράσταση αφήγησης παραμυθιών με ζωντανή μουσική, με τις Μαρίνα Κατσαρή και Ηλιάνα Παύλου.

Μετά θα πάρει σειρά η θεατρική παράσταση του Ζιοάο Μπέθενκουρ «Η απαγωγή του πάπα», με τη Θεατρική Ομάδα του Δημοτικού Πολιτιστικού Ομίλου Αθηένου, στις 23 Ιουλίου και ώρα 20:30.

Στις 24 Ιουλίου και ώρα 20:30, ο Θεατρικός Όμιλος Κοντεατών και Φίλων «ΤΕΡΨΙΣ» ανεβάζει την παράσταση «Το σπίτι της Μπερνάντα Άλμπα», του Φεντερίκο Γκαρθία Λόρκα.

Στις 26 Ιουλίου και ώρα 20:30, η Θεατρική Ομάδα Ι.Ν. Αγίου Επιφανίου Λυμπιών παρουσιάζει τη θεατρική παράσταση του Κυριάκου Κυριάκου «Ο πολύχρωμος χιτώνας».

Στις 30 Ιουλίου και ώρα 20:30, το Θεατρικό Εργαστήρι Αρχάγγελος Κιτίου ανεβάζει την παράσταση «Το δόντι του Γιασωνή», του Μιχάλη Πιτσιλλίδη και διασκευής της Νίκης Πλυσή και του Γιώργου Χριστοδούλου.

Την πρώτη παράσταση του Αυγούστου θα δώσει η Θεατρική Ομάδα του Πολιτιστικού Ομίλου Μάλλουρα, την 1 Αυγούστου και ώρα 20:30, με το έργο «Η τύχη της Μαρούλας», του Δημήτριου Κορομηλά.

Το Φεστιβάλ Θεάτρου του Δήμου Αθηένου θα ολοκληρωθεί στις 3 Αυγούστου και ώρα 20:30, από τη Θεατρική ομάδα Ελληνισμός Ακακίου, με την παράσταση «Ένα πανέρι ιστορίες», του Ανδρέα Κουκίδη.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα www.athienou.eu και στη σελίδα του Δήμου Αθηένου στο Facebook.

Είσοδος Ελεύθερη για όλους, σε όλες τις παραστάσεις.

Σχετικά νέα

X
Translate »