Επιχειρήσεις

Ξεκίνησε τη λειτουργία του το 2ο γραφείο της Seven Property Group στην πόλη μας

Παρουσία του Δημάρχου Λάρνακας κου Ανδρέα Βύρα (ο οποίος τέλεσε τα εγκαίνια) και του Δημάρχου Αραδίππου κ. Ευαγγελίδη, τελέστηκαν τα εγκαίνια του 2ου γραφείου της εταιρείας Seven Property Group στην οδό Ερμού, στο κέντρο της Λάρνακας.

Φίλοι και συνεργάτες ήταν όλοι εκεί για να ευχηθούν στον ιδιοκτήτη της εταιρείας κ. Βασίλη Αρτεμίου και την ομάδα του καλές δουλειές και να γιορτάσουν μαζί τους το νέο αυτό ξεκίνημα της εταιρείας. Ο κ. Αρτεμίου μιλώντας στη σελίδα μας ανέφερε:  ‘‘Eίναι με μεγάλη χαρά που εγκαινιάζουμε σήμερα το 2ο μας γραφείο στην επαρχία Λάρνακας. Η δημιουργία αυτού του γραφείου στο κέντρο της πόλης ήταν επιτακτική καθώς τα κεντρικά μας είναι στην Αραδίππου, έτσι ήταν επιβεβλημένη ανάγκη να ενδυναμώσουμε την παρουσία μας και στο κέντρο της πόλης. Έχουμε δημιουργήσει έναν όμορφο χώρο όπου το κοινό θα μπορεί να έρθει και να ενημερωθεί από το προσωπικό μας για τις υπηρεσίες μας και φυσικά για επιλογές στην αγορά ακινήτων”.

H εταιρεία Seven Property Group δραστηριοποιείται στον τομέα των ακινήτων παρέχοντας υπηρεσίες Real Estate Agency ,Εκτιμήσεις ΑκινήτωνΔιαχείριση Κτιρίων και Πολυκατοικιών.

Σχετικά νέα

X
Translate »