Αθλητικά Νέα

Ξανά τα ηνία στον Παντελή

Στα διοικητικά της Ανόρθωσης επιστρέφει μετά από εννέα ολόκληρα χρόνια ο Ανδρέας Παντελή, αναλαμβάνοντας την Προεδρία.
Μετά την κρίσιμη γενική συνέλευση ο Ανδρέας Παντελή πήρε την έγκριση από τα μέλη και με μία αρνητική ψήφο πέρασε η υποψηφιότητα του. Τον συνδυασμό του Παντελή πλαισίωναν οι Κυριακός Γιάγκου, Παντελής Σιημητράς, Στάθης Τρουλλίδης και Γιάγκος Φραγκουλίδης.
Η επισημοποίηση της Προεδρίας του Παντελή ωστόσο, θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή (20/1) από το Γ.Σ. της εταιρείας της Ανόρθωσης.

Το παρόν του επίσης, στην Γενική Συνέλευση έδωσε και Χρίστος Πουλλαϊδης, εκφράζοντας τις απολογίες του για την κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα. Ακόμη τόνισε πως τον Αύγουστο του 2013 δεν επιθυμούσε να αναλάβει αλλά έγινε υπό πίεση.
Εν συνεχεία, ο Ανδρέας Παντελή, ανέφερε πως υπάρχουν μία σειρά από πράγματα που πρέπει να γίνουν, και χρειάζεται σκληρή δουλειά. Επιβάλλεται να μείνουν ενωμένοι και υπάρχει αρκετή όρεξη γι’ αυτή την ομάδα, συμπλήρωσε ο Παντελή.
Ο Χαραλάμπους Μανώλη παίρνοντας τον λόγο ανάφερε τις προϋποθέσεις της Προεδρίας του Ανδρέα Παντελή, δηλώνοντας:

«Ο κύριος Παντελή θα αναλάβει ως πρόεδρος για τον επόμενο ενάμιση χρόνο με προϋπόθεση μετά το τέλος του διαστήματος αυτού, η γενική συνέλευση να αποφασίσει αν θα ανανεωθεί η θητεία του. Αναλαμβάνει την εταιρία αφού έχει ελέγξει τους λογαριασμούς και γνωρίζει την παρούσα οικονομική κατάσταση και τον ελλειμματικό προϋπολογισμό της τρέχουσας περιόδου.Αναφορικά με τη νεά χρονιά, ο κύριος Παντελή υποχρεούται να υποβάλλει τον προϋπολογισμό της χρονιάς 2017-2018 ο οποίος πρέπει να είναι ισοσκελισμένος. Το ταμειακό δε έλλειμμα δεν πρέπει να ξεπερνά τα τρέχοντα έξοδα ενός μηνός.

Τρίτο, για αφετηρία μαζί με τους συνεργάτες του δεσμεύτηκε να συνεισφέρει ένα ποσό της τάξης των 300 χιλιάδων ευρώ.

Τέταρτο, όλες οι σημαντικές συμφωνίες όπως αυτή των τηλεοπτικών δικαιωμάτων, θα συζητούνται με το ΔΣ του σωματείου πριν υπογραφούν».
reporter

Σχετικά νέα

X
Translate »