L. A Voice

Να στηρίξουμε τα παιδιά της πόλης μας

Γράφει η Γεωργία Ιωαννίδου 

Η Λάρνακα διαθέτει στο ενεργητικό της πολλές πρωτιές σε διάφορους τοµείς. Μπορεί ως πόλη να µην διεκδίκησε όσο θα έπρεπε, όλα αυτά που δικαιωµατικά της ανήκουν. Κατόρθωσε ωστόσο, να διακριθεί και να αποτελέσει σηµείο αναφοράς για πάρα πολλά θέµατα ώστε να αισθάνεται ιδιαίτερη περηφάνια.

Η πρόσφατη βράβευση της νεαρής συµπολίτισσας µας Λεώνης Κατσαρώνα σε ∆ιαγωνισµό Ζωγραφικής στην Αγγλία, ήρθε να προστεθεί σε τόσες άλλες διακρίσεις που πέτυχαν πολλοί κυρίως όµως οι νέοι µας στο εξωτερικό, µε αποτέλεσµα να κάνουν παντού  γνωστή την πόλη του Ζήνωνα. Τη Λάρνακα που κουβαλά πίσω της µία µεγάλη ιστορία για περισσότερο από τέσσερις χιλιάδες χρόνια.

Άλλωστε στους νέους βασίζεται το µέλλον της ανθρωπότητας αφού σε αυτούς επενδύουµε ένα καλύτερο αύριο.

Συγχαρητήρια στην ταλαντούχα Ζωγράφο µας που µέσα από την καταπληκτική της δουλειά, πήρε την πρωτιά ανάµεσα σε εκατοντάδες άλλους καλλιτέχνες από διάφορα µέρη του κόσµου.

Σειρά παίρνουν τώρα οι διάφοροι φορείς της πόλης και όχι µόνο, ώστε να βρουν τρόπους να αξιοποιήσουν µε τον καλύτερο δυνατό τρόπο το ταλέντο όλων αυτών των παιδιών.

Το άρθρο δημοσιεύεται στο free press περιοδικό της πόλης μας L.A VOICE, τεύχος 58 το οποίο κάτω μπορείτε να διαβάσετε πιο κάτω.

Σχετικά νέα

X
Translate »