Αναπτυξιακά Έργα

Νέος σταθμός εμπορευμάτων στο αεροδρόμιο Λάρνακας

Τη δημιουργία ενός νέου σταθμού εμπορευμάτων στο αεροδρόμιο της Λάρνακας αποφάσισε το Υπουργικό Συμβούλιο. Σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, στο Προεδρικό Μέγαρο, μετά τη συνεδρία του Υπουργικού Συμβουλίου, ο υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Μάριος Δημητριάδης είπε ότι πρόκειται για ένα πάρα πολύ σημαντικό έργο το οποίο θα βοηθήσει στη διακίνηση εμπορευμάτων μέσω του αεροδρομίου.

«Ουσιαστικά η απόφαση αφορά την επέκταση του χρόνου ώστε να μπορεί να προκηρυχθεί εκεί ένα έργο με διάρκεια 30+5 χρόνια, δηλαδή ανεξαρτήτως από την ημερομηνία λήξης της σύμβασης με τον σημερινό διαχειριστή, να μπορεί να επεκταθεί περαιτέρω, ώστε να μπορέσουμε να βρούμε εκεί τον κατάλληλο επενδυτή, να είναι δηλαδή ένα έργο βιώσιμο και να προχωρήσει αυτό το πολύ σημαντικό έργο το οποίο εκκρεμεί εδώ και κάποια χρόνια», διευκρίνισε ο υπουργός.

Ο κ. Δημητριάδης είπε ότι ελπίζει ότι «μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα μπορέσουμε να βγούμε σε προσφορές, τα έγγραφα έχουν ετοιμαστεί και βρίσκονται αυτή τη στιγμή στο Γενικό Λογιστήριο απ’ όπου περιμένουμε την τελική έγκριση».

Πηγή:

Σχετικά νέα

X
Translate »