Aστυνομικά νέα

Νέες καταγγελίες σε βάρος του απαγωγέα από δεύτερο Δημοτικό σχολείο στη Λάρνακα

Το προφίλ του 35χρονου απαγωγέα επιχειρεί να στήσει η αστυνομία η οποία από χθες το πρωί βρίσκεται σε πλήρη κινητοποίηση, με τις πληροφορίες να φτάνουν βροχή ενώπιον των ανακριτών.
Ο 35χρονος οδηγήθηκε το πρωί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας το οποίο διέταξε την οκταήμερη κράτηση του, ενώ στο μικροσκόπιο των ανακριτών έχει τεθεί ο μεγάλος όγκος τεκμηρίων που παραλήφθηκε από τις έρευνες στο διαμέρισμα του υπόπτου, που βρίσκεται σε πολύ κοντινή απόσταση από το σχολείο των παιδιών που απήχθησαν.
Όπως είχαμε μεταδώσει, ενώπιον της αστυνομίας υπάρχουν πληροφορίες που φέρουν τον απαγωγέα να παρακολουθούσε παιδιά και μάλιστα μαρτυρία 13χρονου μαθητή αναφέρει ότι σε μια περίπτωση ο 35χρονος τον είχε καλέσει να εισέλθει στο όχημά του.
Σύμφωνα με πληροφορίες, τρεις γονείς άλλου Δημοτικού σχολείου στη Λάρνακα ενημέρωσαν τον πρωί τη Διεύθυνση του σχολείου ότι ο 35χρονος κινείτο ύποπτα και προσέγγιζε παιδιά.
Συγκεκριμένα, η μια μητέρα ανέφερε ότι την προηγούμενη εβδομάδα ο 35χρονος βρισκόταν έξω από το πάρκο, δίπλα από το σχολείο, και προσέφερε αναψυκτικό σε παιδιά για να τα προσεγγίσει.
Στη δεύτερη περίπτωση, ο 35χρονος φέρεται να προσέγγισε τα παιδιά που βρίσκονταν στο προαύλιο του σχολείου και αυτός βρισκόταν στο εξωτερικό κιγκλίδωμα. Μάλιστα, όπως αναφέρει η καταγγελία, το ένα παιδάκι αναγνώρισε τον ύποπτο από τις φωτογραφίες του που διέρρευσαν στο μέσα κοινωνική δικτύωσης και το είπε στην μητέρα.
Στην τρίτη περίπτωση, φίλος του συγκεκριμένου παιδιού, επιβεβαίωσε στη δική του μητέρα ότι μίλησε με τον ύποπτο, το οποίον επίσης αναγνώρισε από τις φωτογραφίες, ωστόσο αρνήθηκε να τον ακολουθήσει όπως του ζήτησε καθώς τη δεδομένη στιγμή έπαιζε με τους φίλους του κρυφτό και βιαζόταν να πάει να κρυφτεί.
Οι τρεις γονείς ενημέρωσαν το πρωί τη Διεύθυνση του συγκεκριμένου σχολείου, η οποία με τη σειρά της προέβη σε καταγγελία στο ΤΑΕ Λάρνακας.

Σχετικά νέα

X
Translate »