Coffee

Νέα σειρά παγωμένων τσαγιών Herbal Teas από την Coffee Island

Η Coffee Island με καλοκαιρινή διάθεση και τον υδράργυρο στα ύψη, καλωσορίζει στα καταστήματα της τη νέα σειρά παγωμένων τσαγιών Herbal Teas!

RELATED ARTICLES

Η νέα σειρά έρχεται να προστεθεί στη μεγάλη γκάμα προιόντων της Coffee Island, δίνοντας την ευκαιρία στους λάτρεις των παγωμένων τσαγιών, για μια μοναδική γευστική εμπειρία σε 3 διαφορετικές δροσιστικές επιλογές!
Πρόκειται για μια πρωτοποριακή κατηγορία προϊόντων, με 0% ζάχαρη, φτιαγμένη με πρώτες ύλες 100% φυσικής και φυτικής προέλευσης με τις γνωστές ευεργετικές ιδιότητες των βοτάνων και των φρούτων. Μεταξύ άλλων, στις ευεργετικές ιδιότητες περιλαμβάνονται η βελτίωση του μεταβολισμού, η βελτίωση της μνήμης, η ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος. Τα εν λόγω τσάγια προσφέρουν ακόμη αντιοξειδωτικές και αντιπυρετικές ιδιότητές, ενώ συμβάλουν στη βελτίωση της διάθεσης, στην καλή πέψη, στην τόνωση του οργανισμού και στην απώλεια βάρους.
Μια κατηγορία που ακολουθεί την τάση και τις απαιτήσεις του σύγχρονου καταναλωτή, για έναν υγιεινό τρόπο ζωής, ανταποκρινόμενη απόλυτα στις αυξανόμενες ανάγκες του.  Aυτή άλλωστε είναι και η βασική προτεραιότητα της Coffee Island.
Η νέα σειρά παγωμένων τσαγιών είναι διαθέσιμη, σε όλα τα καφεκοπτεία της Coffee Island όπου το καταναλωτικό κοινό έχει την ευκαιρία να ανακαλύψει τις 3 μοναδικές γευστικές επιλογές.
Ανακάλυψε και εσύ τη νέα σειρά παγωμένων τσαγιών Herbal Teas, μόνο στα καφεκοπτεία Coffee Island!

Σχετικά νέα

X
Translate »