Ανόρθωση

Μ. Στεργίδης για επεισόδια: «Να σταματήσει το βρισίδι προς τη Λάρνακα»

Την άποψη του σε σχέση με τα επεισόδια που έλαβαν χώρα στα βοηθητικά της ΑΕΚ μία ημέρα πριν τον αγώνα με την Πλζεν εξέφρασε στα ΜΚΔ ο επί σειρά ετών μέλος του Δ.Σ και πρώην Αντιπρόεδρος της «Κυρίας», Μιχαλάκης Στεργίδης.

 

 

Αναλυτικά:

«Σε συνέχεια της ανακοίνωσης του Δ.Σ της Ανόρθωσις για τα πρόσφατα επεισόδια μεταξύ κάποιων οπαδών της ομάδας μας (ευτυχώς λίγων) με αντίστοιχους της Α.Ε.Κ .

Θέλω να πω σε αυτούς που ντα δημιούργησαν ότι αυτή η αντιπαράθεση–εχθρα δεν είναι υπέρ κανενός. Η ήζηλια και η αντιζηλία (φυσιολογική) είναι ανθρώπινο συναίσθημα που πρέπει να αξιοποιείται και ΟΧΙ να παράγει ΒΙΑ …..

Όταν πριν λίγα χρόνια διαπρέπαμε εμείς αυτοί σίγουρα μας ζήλευαν και κάποιοι ίσως μας φθονούσαν ,Τα ίδια τώρα που πάνε αυτοί καλά συμβαίνει και σε εμάς Η μόνη διαφορά είναι ότι σε αυτούς τα πιο πάνω συναισθήματα είναι πιο …..ανεπτυγμένα (δικαιολογημένα) διότι ήρθαμε. πρόσφυγες στην Πόλη τους και ΔΕΝ φταίνε ΑΥΤΟΙ για αυτό (μας συμπεριφερθηκαν μάλιστα και ΠΟΛΎ ΚΑΛΑ )..και η ομάδα μας είναι καλύτερη από την δίκην τους.

Δεν πρέπει να τους αδικούμε διότι και εμείς στην θέση τους το ίδιο θα αισθανόμαστε….. ΤΏΡΑ όσον αφορά το την “Πολην τους,” τώρα ΔΥΣΤΥΧΏΣ έγινε και Δική μας.

Οι περισσότεροι σχεδόν όλοι από εμάς ζήσαμε περισσότερα χρόνια στην Λάρνακα από ότι στην ΑΜΜΌΧΩΣΤΟ…. που την έχουμε στην καρδιαν μας σαν Φυλακτό ελπίζοντας η ημέρα της επιστροφής να μην ΑΡΓΉΣΕΙ.

Τελειώνοντας κάνω έκκληση σε όλους αυτούς που βρίζουν και ειδικά την Λάρνακα να σταματήσουν και να υποστηρίζουν και να Στηρίξουν ΤΗΝ ομάδα μας σπρώχνοντας την προς την ΝΊΚΗ και μόνο ΝΊΚΗ σε κάθε παιχνίδι .

Υ.Σ.τα γράφω όλα αυτά σαν ΑΝΟΡΘΩΣΙΑΤΗΣ που ΑΓΑΠΆ την ΑΝΌΡΘΩΣΗ ! τουλάχιστον ΟΧΙ πιο Λίγο από ΑΥΤΟΎΣ που Απευθύνομαι».

Σχετικά νέα

X
Translate »