Εκπαίδευση

«Μύρισαν» Χριστούγεννα και φέτος στη Λολιτογειτονιά

Η αστερόσκονη των Χριστουγέννων ομορφαίνει από χθες τη Λολιτογειτονιά. Οι δρόμοι έξω από το νηπιαγωγείο μετατράπηκαν για λίγο σε μια μικρή ονειρούπολη με στόχο να προσφέρει χαρά σε μικρούς και μεγάλους για να νοιώσουν την γιορτινή ατμόσφαιρα, μακριά από την ασχήμια της καθημερινότητας. Χριστουγεννιάτικα κάλαντα και τραγούδια ακούγονταν από παντού ενώ μια θάλασσα παιδιών με χαρούμενες και χαμογελαστές φατσούλες ξεχύθηκε στους χώρους. Και όλα αυτά για το φιλανθρωπικό πανηγυράκι που διοργανώνεται για 7η συνεχή χρονιά με απόλυτη επιτυχία καθώς πλέον έχει γίνει θεσμός.

Λίγο μετά τις 6 το απόγευμα ο Δήμαρχος Λάρνακας Ανδρέας Βύρας έδωσε το σύνθημα με τη φωταγώγηση του νηπιαγωγείου. (φωτο εξωτερικό νηπιαγωγείου). Παιδιά και γονείς ήταν εκεί για να απολαύσουν ένα όμορφο απόγευμα με τραγούδι, εκπλήξεις και πολλά δώρα.

Την παράσταση έκλεψε ο Άγιος Βασίλης ο οποίος φέτος ήρθε με τρενάκι και χάρισε δώρα σε όλα τα παιδιά.

Η διευθύντρια Θεοδώρα Πάρπα και το προσωπικό του νηπιαγωγείου έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους καθώς όλα ήταν περιποιημένη και φροντισμένα μέχρι την παραμικρή λεπτομέρεια. Η κυρία Πάρπα φορτισμένη συναισθηματικά μας δήλωσε:

Θ.Π. Κάθε χρονιά που βλέπω το προαύλιο του νηπιαγωγείου μας να γεμίζει με κόσμο και με χαρούμενα παιδικά προσωπάκια αισθάνομαι την ίδια συγκίνηση και ευτυχία. Η συμμετοχή του κόσμου σε αυτή τη φιλανθρωπική διοργάνωση είναι πάντοτε άμεση και τεράστια. Χωρίς τους γονείς του νηπιαγωγείου μας και τα παιδιά τους το Φιλανθρωπικό Πανηγυράκι δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί.

Η ιδέα αυτή γεννήθηκε μέσα από την επιθυμία της κας Πάρπα να διοργανώσει ένα ευχάριστο χριστουγενιάτικο απόγευμα για τα παιδιά παρέα με τους γονείς και το προσωπικό του νηπιαγωγείου. Στην πορεία όμως οι συνθήκες άλλαξαν.

Posted by City of Larnaka on Friday, December 1, 2017

Θ.Π  Αυτό το πανηγυράκι και αυτή η μεγάλη γιορτή πήρε μια άλλη μορφή, της φιλανθρωπίας, αφού η αγάπη του κόσμου δίνει απλόχερα κάθε χρονιά βοήθεια στους αναξιοπαθούντες συνανθρώπους μας προσφέροντας τρόφιμα, είδη ρουχισμού, παιχνίδια και άλλα είδη πρώτης ανάγκης.

Το φετινό πανηγυράκι ήταν για την Ασπίδα του Αίαντα και ο στόχος ήταν να εξασφαλίσουμε 200 δώρα για τα παιδιά του Αίαντα. Όλα ήταν δωρεάν προς τον κόσμο και ευχαριστούμε θερμά (δείτε στο τέλος του άρθρου) τις εταιρείες που μας πρόσφρεραν προϊοντα και χρηματικό ποσό με το οποίο αγοράστηκαν και τα δώρα και έγινε και το πανηγυράκι.

Δείτε φωτογραφικό υλικό από την εκδήλωση.

Μέσω της σελίδας μας η κ. Πάρπα θα ήθελε να ευχαριστήσει όλες τις εταιρείες που υποστήριξαν αυτή την προσπάθεια και οι οποίες είναι:

Souvlaki Express
Υδρόγειος Ασφαλιστική
METRO Supermarkets
Lisko Famelisko
D. LEONTIOU SPORTS LTD
Andreas Zachariou Holistic Sport Clinic
Φροντιστηρια ΘΕΑ ΚΟΣΜΑ
Copytex Copy Centre & Design Services
Access Funds Consultancy
Φαρμακείο Ανδρέα Χριστοφόρου
Evi Suri – School of Russian Ballet
@ ΤΥΠΟΓΡΑΦΕΙΟ ΝΕΑ ΕΣΤΙΑ
Eurobank CYPRUS ΜΕΓΑ ΧΟΡΗΓΟΣ
ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΚΑΥΣΙΜΩΝ Γ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΛΤΔ
ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΔΙΑΠΛΑΣΗΣ
ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΟΙΚΙΑ ΛΤΔ ΕΙΣΑΓΩΓΕΙΣ ΞΥΛΟΥ
ALCHEMIES
AUDITWORLD LTD
Predeevo
ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ STOP NO2
Excellence Institute
Ασπίδα Πολυδύναμο Κέντρο Φυσιοθεραπείας
KiNESIS PHYSiCAL FiTNESS
ΤΟ ΠΟΙΟΤΙΚΟ
Τράπεζα Κύπρου
The BEE
Chr. Marinou & Co Auditors-Accountants Ltd
Nm & Se Distributors
D&A VENDING MACHINES LTD
ΠΗΛΙΔΗΣ Γρανίτες – Μάρμαρα
Happy Faces after school centre
Froutaria Axna
Photos Photiades
ΤΟ ΦΘΗΝΟ ΚΑΛΑΘΙ
FOREVER
A. B. Number One Ltd
P.KATSIANTONIS LTD

Επιμέλεια άρθρου
Συντακτική ομάδα
city2

Σχετικά νέα

X
Translate »