Breaking News

Επιχειρήσεις

Μπαλί ο Απόλυτος Προορισμός…Με την φροντίδα του Pluton Travel & Tours

Εξωτικό Μπαλί ένας ολόχρονος προορισμός με ειδικές τιμές και ολοκαίνουργιες συνεργασίες!

Ταξιδέψτε παρέα με το Pluton Travel & Tours στο μαγευτικό μπαλί και ζήστε ένα διαφορετικό Γαμήλιο Ταξίδι. Ο απόλυτος προορισμός περιπέτειας με υπερπολυτελή τουριστικά θέρετρα στην καρδιά της ζούγκλας του Ubud αλλά και στο παραθαλάσσιο Ubud! Ένας προορισμός που συνδυάζει περιπέτεια, εξερεύνηση, δάση και κρυστάλλινες παραλίες ιδανικός για όσους θέλουν να ζήσουν την περιπέτεια στο έπακρο αλλά και όλους εσάς που αναζητάτε ένα αλλιώτικο γαμήλιο ταξίδι!

Το Μπαλί παρόλο που βρίσκεται στην Ινδονησία, η πλειοψηφία του πληθυσμού της είναι Ινδουιστές. Το σχήμα του νησιού είναι περίπου ρομβοειδές και οι τέσσερις γωνίες του δείχνουν σχεδόν τα σημεία του ορίζοντα. Στο Ανατολικό Μπαλί θα συναντήσετε το όρος Αγκούνγκ με το ενεργό ηφαίστειο. Οι εναλλαγές του τοπίου είναι έντονες αφού θα συναντήσετε από ζούγκλες μέχρι και βραχώδη έρημο. Η τουριστική περιοχή βρίσκεται στο Νότιο Μπαλί με πληθώρα ξενοδοχείων, καφέ, εστιατορίων και μπάρ.

Εντύπωση θα σας κάνει φυσικά η νοοτροπία των ντόπιων που αν και φτωχός λαός είναι πάντοτε χαμογελαστοί. Η δεκάλεπτη προσευχή κάθε πρωί μπροστά στον μικρό βωμό του σπιτιού τους είναι για αυτούς τρόπος ζωής.

Το άρθρο χορηγεί το ταξιδιωτικό γραφείο Pluton Travel & Tours το οποίο εξειδικεύεται στα μακρινά και τα γαμήλια ταξίδια.

Περισσότερες πληροφορίες για το πακέτο στο Μπαλί μπορείτε να βρείτε στο: http://bit.ly/Pluton-Indonesia-Bali
Τηλέφωνο Κρατήσεων: 24 821777

Σχετικά νέα

X
Translate »