Όμορφα της Πόλης

‘Μονομαχία’ γυναικών Παλαιοχωρίου Χαλκιδικής και Συλλόγου Γυναικών Υπαίθρου Λάρνακας (Pics & Video)

‘Μονομαχία’ γυναικών Παλαιοχωρίου Χαλκιδικής και Συλλόγου Γυναικών Υπαίθρου Λάρνακας Video

Ο Γυναικείος Όμιλος Παλαιοχωρίου Χαλκιδικής και ο Σύλλογος Γυναικών Υπαίθρου Λάρνακας έγραψαν ιστορία στην πλατεία του Παλαιοχωρίου με αφορμή και ευκαιρία το kouzina2018.

Συγκεκριμένα ο Γυναικείος Όμιλος Παλαιοχωρίου Χαλκιδικής μαγείρεψε κρέας μοσχαρινό με πατάτες, ψάρι μπακαλιάρο με πατάτα και πατάτες τσιγαριαστές ή βαλανίσιες. Από την άλλη πλευρά η κυπριακή αποστολή και συγκεκριμένα τα μέλη του Συλλόγου Γυναικών Υπαίθρου Λάρνακας μαγείρεψε το κολοκάσι με δυο τρόπους. Με σάλτσα Ντομάτας, Σέλινο, Κρεμμύδι, Λεμόνι και Μπαχαρικά. Επίσης το έφτιαξαν τηγανιτό με αλάτι ρίγανη και πιπέρι.

Ο Σύλλογος Γυναικών Υπαίθρου Λάρνακας Πρεσβευτής Γαστρονομίας. Για 3η συνεχόμενη χρονιά ο Σύλλογος συμμετέχει στο μεγαλύτερο γαστρονομικό γεγονός, το Φεστιβάλ Mount Athos Area KOUZINA, που γίνεται στην Ανατολική Χαλκιδική.

Ο Σύλλογος Γυναικών Υπαίθρου Λάρνακας ως γνήσιος πρεσβευτής γαστρονομίας παρουσίασε την παράδοση και τη κουλτούρα του τόπου μας μέσα από τα τοπικά μας προϊόντα τα οποία μεταφέρθηκαν στην Ανατολική Χαλκιδική για αυτό το λόγο.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ: Cyprus Highlights

Σχετικά νέα

X
Translate »