Breaking News

Τοπική Αυτοδιοίκηση

Μοίρασαν ενημερωτικά φυλλάδια και έδωσαν το μήνυμα

Ενόψει της Πορείας Διαμαρτυρίας που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 20 Ιουνίου 2018 και ώρα 7.00 μ.μ., σχετικά με το θέμα της Μετακίνησης των Εγκαταστάσεων Πετρελαιοειδών και Υγραερίου από το Παραλιακό Μέτωπο της Λάρνακας, ο Δήμαρχος κ. Ανδρέας Βύρας και Μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Λάρνακας και Βουλευτές , το Σάββατο 16 Ιουνίου 2018, μοίρασαν Ενημερωτικό Φυλλάδιο στο Κοινό, στην Πλατεία Ερμού.

Έξι Δημοτικοί Σύμβουλοι ήταν εκεί, αριθμός βέβαια που δεν είναι αρκετός αν αναλογιστούμε ότι το Δημοτικό Συμβούλιο αριθμεί 26 Δημοτικούς Συμβούλους και ήταν εμφανές η απουσία νεαρών Δ.Σ κάτι που στα μάτια των δημοτών προκαλεί απογοήτευση.

Επίσης από όλους τους Βουλευτές Λάρνακας κανένας δεν ήταν εκεί πλην της κ. Σκεύης Κουκουμά η οποία είναι Βουλευτής Αμμοχώστου.

Το θέμα της Μετακίνησης των Εγκαταστάσεων Πετρελαιοειδών και Υγραερίου είναι το πιο σημαντικό στην πόλη μας και είναι καλό άπαντες να συμβάλουν σε αυτή τη μεγάλη μεγάλη προσπάθεια κάτι που δεν φάνηκε να γίνεται το Σάββατο. Αλλιώς είναι να βλέπεις 20-26 Δ.Σ και αλλιώς 6 και το Δήμαρχο.

Το Μέλλον Είναι Υπόθεση Όλων μας.

 

Σχετικά νέα

X
Translate »