Έχουμε θέμα

Μια παιδική χαρά έκτρωμα στην παραλία του ΚΟΤ

Είναι από τις στιγμές που απορείς σε τι χώρα ζούμε και αν όντως το να αποκαλούμαστε Ευρωπαίοι ή τουριστικός προορισμός, είναι όροι σε αυτό που πρεσβεύουμε.

Μια ανάρτηση συμπολίτισσας μας σε συγκεκριμένη ομάδα στο facebook μας έδειξε ακόμη μια φορά πόσο πίσω είμαστε σαν λαός, σαν νοοτροπία και γενικά σαν κουλτούρα.

Μια χώρα που βασίζει το τουριστικό της προϊόν τον ήλιο, την παραλία και τη θάλασσα θα έπρεπε τουλάχιστο οι οργανωμένες παραλίες της να αποτελούσαν στολίδι από κάθε άποψη, πόσο μάλλον όταν αυτές είναι κάτω από τη διαχείριση του κρατικού φορέα που ασχολείται με τον τουρισμό, όπου στην περίπτωση της Κύπρου είναι ο ΚΟΤ.

Η εικόνα που είδαμε από τις φωτογραφίες που ανάρτησε η συμπολίτισσα μας και αφορούν την οργανωμένη παραλία του ΚΟΤ στην Πύλα, παραπέμπουν σε τριτοκοσμικές καταστάσεις οι οποίες πραγματικά δεν τιμούν κανέναν μας και ειδικά την Κύπρο ως τουριστικό προορισμό.  Μια παιδική χαρά ΑΚΡΩΣ επικίνδυνη είναι αυτό που προσφέρει η οργανωμένη παραλία του ΚΟΤ η οποία με βάσει το υλικό που δημοσιεύτηκε και δια γυμνού οφθαλμού μόνο φιλική προς τα παιδιά δεν είναι.

Σκουριασμένα παιχνίδια με αιχμηρές εξοχές οι οποίες μπορούν να τραυματίσουν μικρά παιδιά είναι η παρεχόμενη υποδομή που διαθέτει σήμερα μια από τις πιο πολυσύχναστες παραλίες της πόλης μας.

Καλούμε τις αρμόδιες αρχές να δουν το θέμα και να λάβουν εγκαίρως τα μέτρα τους ώστε να φτιαχτεί το συγκεκριμένος παιδότοπος πριν την επίσημη έναρξη της καλοκαιρινής περιόδου.

Οι εικόνες μιλούν από μόνες τους….

Σχετικά νέα

X
Translate »