Γενικά

Μια αδέσποτη τουαλέτα ξεφύτρωσε στη μέση του παραλιακού δρόμου Πιαλέ Πασια (φωτογραφία)

Τα Δημ. Έργα ζήτησαν και τοποθέτησαν χημική τουαλέτα στη μέση του τουριστικού (μεταξύ άλλων) πεζόδρομου για τις…ανάγκες τους
Οι ιστορίες καθημερινής τρέλας που λαμβάνουν χώρα στην Κύπρο, μας αποδεικνύουν ότι, εκτός του ότι είμαστε ικανοί για όλα και ότι δεν έχουμε ούτε σε μεγάλη υπόληψη την καλαισθησία και την εικόνα που θέλουμε να βγάζουν οι πόλεις και τα χωριά μας προς τα έξω.

Η νέα «ιστορία καθημερινής τρέλας» έρχεται από την Λάρνακα εκεί όπου το Τμήμα Δημοσίων Έργων, ζήτησε και τοποθέτησε χημική τουαλέτα στο κέντρο της λεωφόρου Πιαλέ Πασσιά, απέναντι από πολυσύχναστες καφετέριες και εστιατόρια, για τις «ανάγκες» των υπαλλήλων του Τμήματος που δουλεύουν στην περιοχή.

Να σημειωθεί ότι για την τοποθέτηση της τουαλέτας, δεν εξασφαλίστηκε καμία άδεια ούτε καν καμία άποψη από το Δήμο και τους εμπλεκόμενους και κανείς δεν γνώριζε για πολλές ώρες, τι δουλειά έχει στη μέση του πεζόδρομου μια χημική τουαλέτα.

Η Offsite επικοινώνησε με την εταιρία διαχείρισης των τουαλετών όπου μας ενημέρωσε ότι τοποθετήθηκε έπειτα από αίτημα του Τμ. Δημοσίων έργων.

Έπειτα από τον εντοπισμό της…αδέσποτης τουαλέτας ο Δήμος κινητοποιήθηκε και έδωσε προθεσμία να μετακινηθεί η τουαλέτα εντός της ημέρας

επιμέλεια: Τάσος Άνασταση
Πηγή: www.offsite.com.cy

Σχετικά νέα

X
Translate »