Κοινωνία

Με παιδικά χαμόγελα γέμισε χθές η Δημοτική Βιβλιοθήκη Λάρνακας

Μικροί, αλλά και μεγάλοι απόλαυσαν την εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε χθές το Σάββατο στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Λάρνακας στο Παιδικό Τμήμα « Χριστίνα Α. Αποστόλου». Η αίθουσα πλημμύρισε από παιδικά χαμόγελα, γέλια και χειροκροτήματα.

Το City of Larnaka.com  βρέθηκε εκεί για να καλύψει το γεγονός, με σκοπό την ανάδειξη των όμορφων εκδηλώσεων που πραγματοποιούνται στη πόλη μας, αλλά κυρίως για τη μεγάλη προσφορά των 389 παιδικών βιβλίων από το Ίδρυμα προς το Δήμο Λάρνακας ύψους 2,400 ευρώ.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος  Λάρνακας κ. Ανδρέας Βύρας , ο ιδρυτής του Παιδικού τμήματος της βιβλιοθήκης κ. Αποστόλου, ο Ανδρέας Αποστόλου μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ιδρύματος ” Χριστίνα. Α. Αποστόλου”, καθώς και η υπεύθυνη της βιβλιοθήκης κ. Μαρία Ευθυμίου.

Παιδιά  και γονείς ευχαριστήθηκαν τόσο τη διήγηση του παραμυθιού από την ηθοποιό κ. Παρασκευή Αναστασίου, όσο και τη παράσταση του Καραγκιόζη από τον κ. Χαράλαμπο Χαραλάμπους. Μάλιστα, ο κ. Χαραλάμπους διασκέδασε ιδιαίτερα το πλήθος της αίθουσας, αφού με όμορφους ρυθμούς φλογέρας χρωμάτισε ακόμα παραπάνω την ατμόσφαιρα.

Επιμέλεια

Νίκη Μιχαήλ

(Δημοσιογράφος)

Σχετικά νέα

X
Translate »