Αθλητικά Νέα

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν α Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα Beach Volleyball

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν από τις 4 μέχρι τις 6 Αυγούστου 2017, στην Παραλία των Φοινικούδων στη Λάρνακα τα Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα CEV Beach Volleyball Satellite Women και Youth Continental Cup, τα οποία συνδιοργανώθηκαν από το Δήμο Λάρνακας και την Κυπριακή Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης.

Κατά τη διάρκεια των Πρωταθλημάτων CEV Beach Volleyball Satellite Women 2017 και CEV Beach Volleyball Youth Continental Cup, συμμετείχαν συνολικά 34 ομάδες από 18 χώρες.

 

Στο CEV Beach Volleyball Satellite Women 2017 κατέλαβε την 1η θέση η ομάδα της Ρουμανίας, τη 2η η Πολωνία και την 3ης Ρωσία. Στο CEV Beach Volleyball Youth Continental Cup την πρόκριση για την τελική φάση των Ολυμπιακών Αγώνων Νέων 2018 στους άντρες κατέλαβε την 1η θέση η ομάδα της Γερμανίας και τη 2η η ομάδα της Αγγλίας. Στις γυναίκες την 1η θέση η ομάδα της Νορβηγία και τη 2η η ομάδα της Αγγλίας.

Η σημαντικότητα τέτοιων διοργανώσεων  για την πόλη της Λάρνακας και την Κύπρο γενικότερα, έγκειται  στο γεγονός ότι προωθούν τον αθλητισμό σαν κοινωνικό αγαθό και αποτελεί ένα δυναμικό και χρήσιμο πεδίο ανταλλαγής πληροφοριών και τεχνογνωσίας προς όφελος των Αθλητών, των Σωματείων, αλλά και των αθλούμενων πολιτών κάθε ηλικίας.

 

Οι διοργανώσεις αυτές πέραν των ομάδων και των αποστολών των χωρών, προσέλκυσαν περίπου 10.000 θεατές.

Αναπόσπαστο κομμάτι και ψυχή κάθε μεγάλης αθλητικής διοργάνωσης είναι οι εθελοντές. Η Λάρνακα έχει αποδείξει τα τελευταία χρόνια ότι στηρίζει κάθε τέτοια προσπάθεια και μεγάλος αριθμός εθελοντών συμμετέχει σε όλες τις αθλητικές διοργανώσεις. Πέραν των 200 εθελοντών εργάστηκαν για τις ανάγκες των Ευρωπαϊκών αυτών των Πρωταθλημάτων.

Στιγμιότυπα από την είσοδο των Εθελοντών στο γήπεδο κατά τη διάρκεια της Τελετής Λήξης των CEV Beach Volleyball Satellite Women και Youth Continental Cup#bvb2017

Posted by Larnaka Beach Volley on Tuesday, August 8, 2017

Ο Δήμος Λάρνακας ευχαριστεί θερμά τους εθελοντές και όλους όσοι εργάστηκαν και πρόσφεραν τις υπηρεσίες τους για την επιτυχή διοργάνωση τους. Επίσης εκφράζει τις ιδιαίτερες ευχαριστίες του προς όλους τους Χορηγούς που στήριξαν τις διοργανώσεις, την κινητήρια δύναμη των Πρωταθλήματων, που με τη συμβολή τους πέτυχε ο μεγάλος στόχος.

ΛΑΡΝΑΚΑ, 8 Αυγούστου 2017

 

Σχετικά νέα

X
Translate »