Επιχειρήσεις

Με επιτυχία τελέστηκαν τα εγκαίνια του νέου καταστήματος Rinnovo Hair & Beauty

Ένα όμορφο απόγευμα είχαν την ευκαιρία να περάσουν την περασμένη Κυριακή όσοι βρέθηκαν στα εγκαίνια του νέου καταστήματος Rinnovo Hair & Beauty που βρίσκεται στην Πλατεία Μητρόπολις Κιτίου.

Μια πολύ όμορφη τελετή που περιελάμβανε μεταξύ άλλων και φιλανθρωπικό Fashion Show, φαγητό και κλήρωση πλούσιων δώρων ήταν μερικές από τις εκπλήξεις που χάρισε το προσωπικό της επιχείρησης σε όσουν τους τίμησαν με την παρουσία τους.

H ιδιοκτήτρια της επιχείρησης μίλησε στη σελίδα μας και ανέφερε: ”Είναι με μεγάλη μας χαρά που διοργανώνουμε σήμερα τα εγκαίνια του νέου μας καταστήματος. Ο νέος μας χώρος σηματοδοτεί την έναρξη μιας νέας εποχής για το Rinnovo Hair & Beauty, καθώς αναβαθμιζόμαστε σε όλα τα επίπεδα, τόσο σε χώρο, όσο και στις παρεχόμενες μας υπηρεσίες. Ήδη η μεγάλη μας αυτή αλλαγή έχει θετικό αντίκτυπο στην εκλεκτή μας πελατεία και αυτό μας δίνει την κατάλληλη ψυχολόγια να απολαμβάνουμε την καθημερινότητα μας στην εργασία και να ικανοποιούμε την εκλεκτή μας πελατεία”.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του Συνδέσμου Αντρικών και Γυναικείων Κομμοτών Λάρνακας κ. Γίώργος Ανδρέου, ο οποίος τέλεσε τα εγκαίνια, ανέφερε ότι ”είναι σημαντικό για το επάγγελμα μας να γίνονται τέτοιες επενδύσεις που να δημιουργούν όμορφους και άνετους χώρους για τον πελάτη. Ευχόμαι κάθε επιτυχία στην Άντρη Κυριάκου στο νέο της βήμα και ότι καλύτερο στο μέλλον”.

Παρουσιάστρια της εκδήλωσης ήταν η γνωστή ηθοποίος Έλια Ιωαννίδου.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες της επιχείρησης μπορείτε να επικοινωνείτε στα πιο κάτω στοιχεία επικοινωνίας:

Tηλ: 24 624711

Web: Rinnovohairbeauty.com

Facebook

Δείτε φωτογραφικό υλικό από τα εγκαίνια του καταστήματος. Για να δείτε όλο το φωτογραφικό υλικό πατήστε εδώ.

 

Σχετικά νέα

X
Translate »