Εκπαίδευση

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 1ο Συνέδριο Επιχειρηματικότητας και Νεοφυών Επιχειρήσεων στη πόλη μας

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2017, το 1ο Συνέδριο Επιχειρηματικότητας και Νεοφυών Επιχειρήσεων στη Λάρνακα, το οποίο συνδιοργάνωσαν ο Δήμος Λάρνακας, ο Οργανισμός Νεολαίας Κύπρου, το Κέντρο Πληροφόρησης Europe Direct Δήμου Λάρνακας και το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Λάρνακας, σε συνεργασία με τη Πρεσβεία του Ισραήλ στην Κύπρο.

 Ομιλητές από το Ισραήλ, τη χώρα που αποκαλούν το Start-up Nation, ανέδειξαν τη σημαντικότητα των Start Ups για το μέλλον της επιχειρηματικότητας στην Κύπρο. Όπως ανέφερε στην ομιλία του ο Δήμαρχος Λάρνακας κ. Ανδρέας Βύρας, «…μια σημαντική πρωτοβουλία ξεκινά στη Λάρνακα με αυτό το Συνέδριο, η οποία ευελπιστούμε ότι θα οδηγήσει στην ανάπτυξη της επιχειρηματικής καινοτομίας και στη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας στην πόλη μας».

 Στο διαγωνισμό Start-up που πραγματοποιήθηκε, νικητές αναδείχθηκαν η κ.Ραφαέλα Αριστείδου και η ομάδα του κ.Μάριου Γεωργίου.

Ο Δήμος Λάρνακας ευχαριστεί όλους όσοι συνέβαλαν στην διοργάνωση του Συνεδρίου, τους συμμετέχοντες  και τους χορηγούς: UCLAN Cyprus, Υδρόγειος Ασφαλιστική, RCB Bank, Εταιρεία Quality Group, Petrolina (Holdings) Public Ltd, Alexander College, εταιρεία σχεδιασμού της ιστοσελίδας iSPIRAL, τη Disrupt Cyprus, καθώς επίσης και το ΡΙΚ, χορηγό επικοινωνίας του Συνεδρίου.

????????????????????????????????????

Σχετικά νέα

X
Translate »