Oθέλλος Αθηαίνου

Μεγάλο διπλό και απογείωση για την «Αθάνατη»

Η Αλκή πέτυχε μεγάλο διπλό επί του Ολυμπιακού με 0-3 και απογειώνεται στον βαθμολογικό πίνακα, αφού έπιασε τον Απόλλωνα στην 6η θέση με 9 βαθμούς.
Σκόρερ για την «Αθάνατη» οι Φαμπρίτσιο στο 17’, ο Σεμέδο στο 64’ και στο 93’ ο Ντουβεντρού, με τον πρώτο να ανεβαίνει στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ με πέντε γκολ. Με σωστή τακτική και πλάνο από τον Σάββα Δαμιανού, η Αλκή έφυγε με το μεγάλο διπλό από το Μακάρειο και κάνει όνειρα για το φετινό πρωτάθλημα. Από την άλλη, ο Ολυμπιακός δεν έκανε κακή εμφάνιση, αφού βρήκε ευκαιρίες, ωστόσο λίγο ο Πάρντο και λίγο το δοκάρι δεν τον άφησαν να κυνηγήσει κάτι από το παιχνίδι. Αξιοσημείωτο το γεγονός ότι η Αλκή έφτιαξε 3-4 ευκαιρίες και σκόραρε 3 γκολ, δείχνοντας μεγάλη αποτελεσματικότητα.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Ολυμπιακός άρχισε καλύτερα, όμως η Αλκή ήταν αυτή που έχασε την μεγάλη ευκαιρία με την κεφαλιά του Σεμέδο να καταλήγει στο δοκάρι. Στο 24’ η Αλκή κέρδισε πέναλτι, το οποίο έκανε γκολ ο Φαμπρίτσιο.

Από εκείνο το σημείο και μετά ο Ολυμπιακός επηρεάστηκε, ωστόσο κράτησε μπάλα, χωρίς να μπορεί να απειλήσει την Αλκή. Στο 40’ ο Πάρντο έκανε σπουδαία επέμβαση σε σουτ του Πεχλιβάνη, το οποίο μετά κατέληξε και στο δοκάρι. Δοκάρι βρήκε και στο 61’ ο Τόρες για τον Ολυμπιακό, ενώ η Αλκή στο 64’ διπλασίασε τα γκολ της με πλασέ του Σεμέδο. Μετά το 0-2 ήταν αδύνατο για τον Ολυμπιακό να πάρει κάτι από το παιχνίδι, αφού η Αλκή αμύνθηκε σωστά και κράτησε μακριά τους γηπεδούχους. Στην τελευταία φάση ο Ντουβεντρού έγραψε το τελικό 0-3.

Δαμιανού: “Σήμερα μας ηθελε η τύχη”

Ο τεχνικός της Αλκής, Σάββας Δαμιανού τόνισε ότι σήμερα ήθελε η τύχη την ομάδα του, η οποία σε προηγούμενα παιχνίδι γύρισε την πλάτη.

Οι πιο σημαντικές του δηλώσεις:

“Αντιμετωπίσαμε μια ομάδα με τους ίδιους στόχους με εμάς. Το αποτέλεσμα δεν είναι τόσο εύκολο όσο δείχνει το σκορ. Ήταν δύσκολο παιχνίδι και αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους. Η Αλκή δίκαια κέρδισε. Ο Ολυμπιακός είχε καλές στιγμές και μπορούσε να σκοράρει. Σήμερα μας ήθελε η τύχη. Μαζέψαμε τρεις βαθμούς και προχωρούμε με περισσότερη ηρεμία. Συγχαρητήρια στα παιδιά για την συγκέντρωση και μπράβο στον κόσμο”.

Πηγή: sigmalive.com

Σχετικά νέα

X
Translate »