Έχουμε θέμα

Μεγάλη η ταλαιπωρία με το χώρο στάθμευσης απέναντι από το κτήριο των κοινωνικών ασφαλίσεων

Μεγάλη η ταλαιπωρία που συνεχίζει να υφίσταται στο χώρο στάθμευσης απέναντι από το κτήριο των κοινωνικών ασφαλίσεων, καθώς τα προβλήματα που υπάρχουν είναι πολλά, ιδιαίτερα κατά την χειμερινή περίοδο, όπου σε περιπτώσεις  βροχόπτωσης  γεμίζει με λάσπες και νερό , με αποτέλεσμα τα αυτοκίνητα και οι δημότες που θέλουν να εξυπηρετηθούν να αντιμετωπίζουν μεγάλο πρόβλημα κατά τη διέλευση τους.

Όσον αφορά το συγκεκριμένο γεγονός , στη δημοσιογραφική διάσκεψη που πραγματοποιήθηκε για τις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στην πόλη , εκδηλώθηκε εισήγηση,  όταν έγινε αναφορά στο θέμα για τους χώρους στάθμευσης, ώστε να αλλάξει και να γίνει κάτι με το συγκεκριμένο χώρο,καθώς είναι δύσκολο ιδιαίτερα για μεγάλες οικογένειες να εισέλθουν ή να εξέλθουν από εκεί.

Στην συγκεκριμένη περίπτωση ο Δήμαρχος Λάρνακας κ. Ανδρέας Βύρας τόνισε ότι “Ως Δήμος κάναμε πάρα πολλά διαβήματα στην Αρχή Λιμένων , έτσι ώστε σε μια προσωρινή βάση να γίνουν κάποια έργα , όπου φέραμε τον υπουργό και είδε τον χώρο εκεί, ο οποίος έκανε παρεμβάσεις που αφορούσαν στο να γίνουν κάποιες ενέργειες, αλλά ακόμα δεν έχουν γίνει ορισμένες ενέργειες από την αρχή Λιμένων. Τους πιέζουμε συνεχώς γι’ αυτό το θέμα, διότι δεν είναι χώρος του Δημαρχείου , ούτε μπορούμε να επέμβουμε. Με κάποια υλικά , όμως , πρέπει να αξιοποιηθεί ο χώρος και είναι μέρος του σχεδίου ανάπτυξης για την Μαρίνα Λάρνακας. Ευελπιστούμε ότι σε ένα με ενάμιση χρόνο θα ξεκινήσουν μεγάλα έργα στην περιοχή, αλλά συμφωνούμε ότι χρειάζεται, έτσι μια προσωρινή λύση για να μην υπάρχει αυτή η εικόνα”.

Δυστυχώς το συγκεκριμένο θέμα επηρεάζει πάρα πολλά άτομα της πόλης , καθώς και οι δημοτικοί χώροι στάθμευσης κοντά στο κέντρο είναι πολύ λίγοι με αποτέλεσμα να προκαλείται συμφόρηση στους οδηγούς όσον αφορά την προσέλευση τους προς  ή από το κέντρο. Ωστόσο, ο Δήμος προσπαθεί με κάθε τρόπο, διότι δεν τιμά κανέναν μας να βλέπουμε μια τέτοια κατάσταση.

Επιμέλεια
Νίκη Μιχαήλ
(Δημοσιογράφος)

 

 

 

 

Σχετικά νέα

X
Translate »