Εκπαίδευση

Μεγάλη είναι η αγανάκτηση των γονέων του Δημοτικού Σχολείου Αγίου Λαζάρου Α’ – Χριστόφορου Χριστοφίδη

Μεγάλη είναι η αγανάκτηση των γονέων του Δημοτικού Σχολείου Αγίου Λαζάρου Α’ – Χριστόφορου Χριστοφίδη, οι οποίοι κατεβαίνουν σε διαμαρτυρία την ερχόμενη Τρίτη 20 Φεβρουαρίου ζητώντας να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα του σχολείου.
Όπως αναφέρει ο σύνδεσμος γονέων σε μήνυμά του, εδώ και χρόνια παρακολουθεί την «παγερή στάση» των υπευθύνων τόσο του Υπουργείου Παιδείας όσο και των Τεχνικών Υπηρεσιών απέναντι στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα παιδιά τους επί καθημερινής βάσεως.
«Όλο αυτό το διάστημα κάναμε υπομονή σε βαθμό που άγγιξε τα όρια της κοροϊδίας, καθώς συνεχώς πιστεύαμε ότι τα δεκάδες “ΘΑ” που μας χάριζαν απλόχερα οι υπεύθυνοι αναφορικά με τις απαραίτητες λύσεις που απαιτούνται ώστε το Δημοτικό Σχολείο να αποτελεί χώρο πραγματικής Παιδείας  για τα παιδιά μας», αναφέρει η ανακοίνωση.
Ωστόσο, όπως τονίζεται, οι υπεύθυνοι εκμεταλλεύτηκαν την υπομονή τους, με τον κόμπο να έχει φτάσει στο χτένι.
Ως εκ τούτου, ο Σύνδεσμος αποφάσισε όπως την ερχόμενη Τρίτη με το πρχτύπημα του κουδουνιού να αποκλείσουν την είσοδο του σχολείου μη επιτρέποντας έτσι στα παιδιά να μπουν στις αίθουσες, καλώντας παράλληλα τα ΜΜΕ να καλύψουν ντο γεγονός.
«Η παρουσία των γονιών είναι απαραίτητη καθώς θα πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας ότι το Σχολείο αποτελεί το δεύτερο σπίτι των παιδιών. Πάνω από όλα θα πρέπει να έχουμε ως αξία την ανάγκη για ασφάλεια και προστασία της καθημερινότητάς μας», καταλήγει η ανακοίνωση.

Σχετικά νέα

X
Translate »