Αθλητικά Νέα

Μας έκανε ξανά περήφανους ο Ηλίας…αυτή τη φορά στο Κίεβο

Ότι και να πούμε για το νεαρό αθλήτη της ενόργανης είναι λίγο. Ο Ηλίας Γεωργίου κατάφερε ακόμη μια φορά να κεντρίσει τα βλέμματα πάνω του και να στείλει μηνύματα προς όλες τις κατευθύνσεις ότι είναι το παρών και το μέλλον της ενόργανης για τον τόπο μας.

Ο Ηλίας έλαβε μέρος στο Ukraine International Cup 2017 που διοργανώθηκε στο στάδιο Palace Of Sport  από μεταξύ 30 Mαρτίου – 2 Απριλίου στο Κίεβο. Ο μικρός μας πρωταθλητής αν και μόνο 17 ετών αγωνίστηκε για πρώτη φορά στην κατηγορία ανδρών όπου κατάφερε κάτι πραγματικά εντυπωσιακό, να κατακτήσει ένα χρυσό μετάλλιο στο δίζυγο και ένα χάλκινο στους κρίκους.

Η παρουσία και οι επιδόσεις του Ηλία στο Κίεβο προκάλεσαν το θαυμασμό των διάφορων προπονητών και των κριτών, καθώς ήταν και ο μικρότερος αθλητής της διοργάνωσης.

Η ιστοσελίδα μας επικοινώνησε με τον προπονητή του Ηλία, κ. Παναγιώτη Σιήππη ο οποίος μας δήλωσε ότι ”είμαι πολύ χαρούμενος για τη μεγάλη επιτυχία που σημείωσε ο Ηλίας, καθώς ήταν η πρώτη φορά που αγωνίστηκε στην κατηγορία ανδρών και όμως κατάφερε να κερδίσει ένα χρυσό και ένα χάλκινο μετάλλιο. Ο Ηλίας είναι ένας αθλητής με ήθος και αφοσίωση σ’ αυτό που κάνει και είμαι βέβαιος ότι θα απασχολήσει πολύ στο μέλλον”.

Η ιστοσελίδα City of Larnaka.com συγχαίρει για ακόμη μια φορά τον Ηλία και του υποσχόμαστε ότι θα συνεχίζουμε να τον στηρίζουμε σε κάθε του βήμα, όπως κάνουμε εδώ και 2 χρόνια.
Να τονίσουμε ότι ο Ηλίας είναι αθλητής του Σωματείου Ολυμπιακής Γυμναστικής ΒΥΡΩΝ.
 

Σχετικά νέα

X
Translate »