Breaking News

Εκπαίδευση

Μαθητές της Λάρνακας ανακυκλώνουν και δημιουργούν

ΣΥΝΟΛΙΚΑ 13 δημοτικά σχολεία της πόλης και επαρχίας Λάρνακας λαμβάνουν μέρος σε διαγωνισμό με τίτλο «Ανακύκλωσε & Δημιούργησε», που διοργανώνει το Ίδρυμα Πολιτιστικής Δημιουργίας για Παιδιά και Νέους. Σε ανακοίνωση αναφέρεται ότι «οι ομάδες των σχολείων που λαμβάνουν μέρος καλούνται να δημιουργήσουν ένα τρισδιάστατο έργο τέχνης από ανακυκλώσιμα υλικά, με ένα θέμα το οποίο θα επιλέξουν οι ίδιοι».

Προστίθεται ότι «σκοπός του διαγωνισμού είναι να προωθηθεί η τέχνη, η δημιουργικότητα και η ομαδικότητα, ενώ παράλληλα προάγεται και η εναλλακτική χρήση ανακυκλώσιμων υλικών και η σημασία της προστασίας του περιβάλλοντος».

Η παρουσίαση των έργων και η απονομή των βραβείων «θα διεξαχθεί στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος 2016, σε συνεργασία με τον Δήμο Λάρνακας, στις 2 Ιουνίου, στις 10.30 το πρωί, στον χώρο του Ιδρύματος.

Το πρώτο βραβείο του διαγωνισμού, που υποστηρίζει ο Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός ‘Μήνυμα Βοήθειας’, θα απονείμει η Επίτροπος Περιβάλλοντος Ιωάννα Παναγιώτου».

www.sigmalive.com
sigmalive

Σχετικά νέα

X
Translate »