Γενικά

“Μίνι καλοκαίρι” σήμερα-Πτώση αύριο-Άνοδος από Κυριακή

Ασθενής χαµηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή. Στην ατµόσφαιρα θα παρατηρείται κατά διαστήµατα σκόνη, που αναµένεται να υποχωρήσει από το απόγευµα του Σαββάτου.

Σήµερα ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος µε µέσες και ψηλές νεφώσεις. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 28 βαθµούς στο εσωτερικό, στους 25 στα δυτικά και βόρεια παράλια, στους 23 στα υπόλοιπα παράλια και στους 22 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος µε µέσες κυρίως νεφώσεις. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, αρχικά ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ για να καταστούν σταδιακά µέτριοι µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη και σταδιακά στα δυτικά και βόρεια παράλια λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 14 βαθµούς στο εσωτερικό, στα ανατολικά και νότια παράλια, στους 16 στα υπόλοιπα παράλια και στους 13 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το Σάββατο ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος µε ενδεχόµενο να σηµειωθούν µεµονωµένες ελαφρές βροχές.

Την Κυριακή και τη Δευτέρα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ παροδικά θα παρατηρούνται αυξηµένες νεφώσεις. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει αισθητή πτώση το Σάββατο και σταδιακά µικρή άνοδο την Κυριακή και τη Δευτέρα.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Σχετικά νέα

X
Translate »