ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Μέσω του θεσμού του “Παρατηρητή της Γειτονιάς” εντοπίστηκαν τα δύο 11χρονα

Ο Δημότης που έδωσε την πληροφορία όσον αφορά τον χώρο που βρισκόντουσαν τα δύο παιδιά, είχε ενημερωθεί για το περιστατικό μετά από μήνυμα που έλαβε από ενέργειες του Δήμου Λάρνακας μέσω του Προγράμματος «Παρατηρητής της Γειτονιάς», το οποίο εφαρμόζει ο Δήμος με την Κοινοτική Αστυνομία.

Τη συγκεκριμένη είδηση γνωστοποίησε στο CITYOFLARNAKA.COM ο ίδιος ο Δήμαρχος κ. Ανδρέας Βύρας μετά από ενημέρωση που έλαβε ο ίδιος.

Για το θέμα ο Δήμος Λάρνακας αργά χθες το απόγευμα με γραπτή του ανακοίνωση συνεχάρη όλους όσους συνέβαλαν στο να έχει αίσιο τέλος η περιπέτεια των 2 παιδιών που συγκλόνισε την πόλη μας αλλά και το Παγκύπριο.

Ακολουθεί πιο κάτω αυτούσια η σχετική ανακοίνωση του Δήμου Λάρνακας

Ο Δήμος Λάρνακας, σε ανακοίνωσή του, συγχαίρει όλους όσοι συνέλαβαν στην επιχείρηση αναζήτησης των δύο 11 χρόνων αγοριών.
Ως Δήμος Λάρνακας, σημειώνει, νιώθουμε ιδιαίτερη ικανοποίηση, αφού σύμφωνα με επίσημη πληροφόρηση από την Αστυνομία, ο Δημότης που έδωσε την πληροφορία όσον αφορά τον χώρο που βρισκόντουσαν τα δύο παιδιά, είχε ενημερωθεί για το περιστατικό μετά από μήνυμα που έλαβε από ενέργειες του Δήμου Λάρνακας μέσω του Προγράμματος «Παρατηρητής της Γειτονιάς», το οποίο εφαρμόζει ο Δήμος με την Κοινοτική Αστυνομία.
Εκφράζει ευχαριστίες στους Δημότες της Λάρνακας που ανταποκρίθηκαν άμεσα στο κάλεσμα του «Παρατηρητή της Γειτονιάς».

Σχετικά νέα

X
Translate »