Αναπτυξιακά Έργα

Μέσα στο 2018 το Πολυδύναμο Κέντρο Λευκάρων

Αλλάζει η ημερομηνία παράδοσης του Πολυδύναμου Κέντρου Λευκάρων και μετατίθεται στο 2018 αντί στο τέλος του 2017 που ήταν προγραμματισμένη η παράδοση του.

Ο λόγος είναι κάποια προβλήματα που είχαν προκύψει που ανέστελλαν την αποπεράτωση του, τα οποία τώρα φαίνεται πως έχουν ξεπεραστεί. Όπως ανέφερε σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Λευκάρων Σοφοκλής Σοφοκλέους, τέλος του μήνα αναμένεται να υπογραφεί η καταχωρηθείσα προσφορά και εντός του 2018 το Πολυδύναμο Συνεδριακό Κέντρο Λευκάρων– Κέντρο Εξυπηρέτησης του Πολίτη θα παραδοθεί στο Δήμο.

Ο κος Σοφοκλέους εξέφρασε ικανοποίηση για την έκβαση συνάντησης που είχε στη Λευκωσία με τις Υπηρεσίες του Έπαρχου Λάρνακας, την Ηλεκτρομηχανολογική Υπηρεσία, και τους μελετητές του έργου με μόνο θέμα την αποπεράτωση και λειτουργία του Πολυδύναμου Συνεδριακού Κέντρου Λευκάρων – Κέντρο Εξυπηρέτησης του Πολίτη. Το Συνεδριακό Κέντρο θα περιλαμβάνει συνεδριακό χώρο και αίθουσα θεάτρου και θα φιλοξενεί πολιτιστικές εκδηλώσεις του Δήμου αλλά και εκδηλώσεις των εκπαιδευτηρίων των Λευκάρων. Στις ίδιες εγκαταστάσεις θα λειτουργεί και Κέντρο Εξυπηρέτησης του Πολίτη το οποίο θα εξυπηρετεί όχι μόνο τα Λεύκαρα αλλά και τις Κοινότητες της Ορεινής Λάρνακας»

Σχετικά νέα

X
Translate »