Κοινωνία

Μάριος Κυριαζής : Πάντα να δοκιμάζουμε κάτι διαφορετικό, να αλλάζουμε την ζωή μας, και όταν φεύγουμε να αφήνουμε πίσω μας ένα κόσμο καλύτερο”

Μια όμορφη ανάρτηση έκανε ο συμπολίτης μας κ. Μάριος Κυριαζής. Γνωστός για τον ενεργό του ρόλο στα κοινά της πόλης, βρέθηκε χθες στη γιορτή ανθρωπιάς που διοργανώνεται αυτό το Σαββατοκύριακο στην Πλατεία Ευρώπης.

 

Δείτε αυτούσια τη γεμάτο νόημα ανάρτηση του συμπολίτη μας.

“Ψες πήγα στην Γιορτή Αγάπης και Ανθρωπιάς για το Ίδρυμα Χριστίνας Αποστόλου, και σέρβιρα ούζα και μεζέδες στον κόσμο, κάνοντας και τον σκουπιδιάρη. Το ποσό που μαζέψαμε δεν ήταν υπέρογκο. Μπορούσα, ας πούμε, να κάνω εγώ μια δωρεά για το ίδιο ποσό και να γλυτώσω τους άλλους εθελοντές από πολλές ώρες δουλειάς και φασαρίας. Όμως, το καλοσκέφτηκα. «Ού περι χρημάτων ο αγών». Εδώ μιλούμε για αγάπη και ανθρωπιά. Μια αγάπη που δεν έχει να κάνει μόνο με συναισθήματα αλλά που πάει βαθύτερα. Διότι ο άνθρωπος που δεν βοηθά τους συνανθρώπους του δεν είναι άνθρωπος. Και ερχόμαστε στο αγαπημένο μου σκεπτικό: Πάντα να δοκιμάζουμε κάτι διαφορετικό, να αλλάζουμε την ζωή μας, και όταν φεύγουμε να αφήνουμε πίσω μας ένα κόσμο καλύτερο.”

Σχετικά νέα

X
Translate »