Breaking News

Αθλητικά Νέα

Μάθε τα πάντα για το Μουντιάλ της Ρωσίας

Η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη του μεγαλύτερου ποδοσφαιρικού γεγονότος στον κόσμο έχει αρχίσει.

Το Παγκόσμιο Κύπελλο 2018 αρχίζει στις 14 Ιουνίου με τη συνάντηση Ρωσίας-Σαουδικής Αραβίας στο Λουζνίκι της Μόσχας.

Του Σωκράτη Ιωακείμ

Θα ολοκληρωθεί στις 15 Ιουλίου, στο ίδιο στάδιο με τον τελικό της διοργάνωσης. Πίτσες, μπίρες και φυσικά μεταφορά της τηλεόρασης στο μπαλκόνι για ακόμη μία φορά θα έχουν την τιμητική τους. To Capital Today στο τεύχος Ιουνίου σάς παρουσιάζει δεκασέλιδο αφιέρωμα για την ιστορία του Μουντιάλ, τις στοιχηματικές αποδόσεις, την οικονομική πτυχή της διοργάνωσης, καθώς και τις προβλέψεις 16 Κυπρίων αθλητικών συντακτών.

Μπορείτε, επίσης, να διαβάσετε εξασέλιδο αφιέρωμα με όλες τις λεπτομέρειες που αφορούν στα κρυπτονομίσματα παγκοσμίως και τις επιδράσεις τους στην κυπριακή αγορά, αλλά και ρεπορτάζ για όλες τις εξελίξεις που αφορούν στον τραπεζικό τομέα της Κύπρου, για την αγορά ακινήτων, καθώς και για τον μαγικό κόσμο των Social Media.

Φιλοξενούμε, επίσης, με αφορμή τα 21α γενέθλια των McDonald’s στην Κύπρο αποκλειστική συνέντευξη του managing director της εταιρείας Μιχάλη Ανδρέου, ενώ καταγράφουμε και το 24ωρο της Επικεφαλής Marketing της ΚΕΑΝ Εύης Παπαδοπούλου.

Ενημερωθείτε, ακόμη, για το success story της Hellas Direct, για τις αλλαγές που επιφέρει η εφαρμογή του GDPR, καθώς και για όλες τις εξελίξεις που αφορούν στην αγορά των υβριδικών οχημάτων.

Όπως πάντα όλα τα κους κους της αγοράς από τους συνεργάτες μας Χρυσό και Ρουμπίνη. Εμείς ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το επόμενο τεύχος που θα κυκλοφορήσει στις 24 Ιουνίου. Καλή ανάγνωση!

Σχετικά νέα

X
Translate »