Going out

Μάγεψε το CIRCUS την Κυριακή το βράδυ στο Παττίχειο

Αποτελεί πλέον το καθιερωμένο ραντεβού κάθε Ιούνιο. Μια τελική παράσταση η οποία προσελκύει το κοινό της πόλης και όχι μόνο του γονείς της σχολής χορού Alma Dance Studio και πως να μην το κάνει όταν το Παττίχειο μετατρέπεται σε μια πανδαισία χρωμάτων, μουσικής και χορού, όπου όλα συνθέτουν ένα πανέμορφο υπερθέαμα που θυμίζει παραστάσεις εξωτερικού.

Με εμπνεύστρια την ιδιοκτήτρια της σχολής, Μαριάμ Μιχαηλίδου, το κοινό απόλαυσε την Κυριακή το βράδυ ένα φαντασμαγορικό θέαμα.  Από την επιλογή θεματικής, τα μοναδικά κουστουμιά, τον πρωτότυπο συνδυασμό μουσικών κομματιών με τα είδη χορού, συνδυάζοντας κλασσικό με μοντέρνο σε μια καθόλα σύγχρονη παράσταση, μέχρι τα χαμόγελα και το άγγιγμα ψυχής από τα παιδιά, αξίζουν σε όλους τους συντελεστές θερμότατα συγχαρητήρια και φυσικά το ραντεβού δόθηκε ήδη για την επόμενη χρονιά.

Η σελίδα μας εδώ και τρία είναι ο χορηγός των παραστάσεων του Alma Dance Studio και μέσα απ’ αυτήν η ιδιοκτήτρια της σχολής μίλησε για την παράσταση CIRCUS. Συγκεκριμένα η κ. Μιχαηλίδου ανέφερε:  …και αν μας αντέξει το σχοινί, θα φανεί στο χειροκρότημα..” Χθες το βράδυ μας άντεξε το σχοινί, χάρη σε όλους εσάς, και το χειροκρότημά σας ήταν τεράστιο!! Τόσο μεγάλο, που μου είναι πολύ δύσκολο να εκφράσω με λέξεις, όλα τα συναισθήματα που με κάνατε να νιώσω! Η συγκίνηση και αυτή τεράστια, για την αγάπη και την στήριξη σας! Συγχαρητήρια σε όλους μου τους μαθητές που με έκαναν για άλλη μια φορά τόσο περήφανη!! Συγχαρητήρια σε όσους δούλεψαν για το χθεσινό αποτέλεσμα.. Τέλος, ένα τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όλους εσάς, που για άλλη μια φορά μου δίνετε απλόχερα την αγάπη σας!! Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου..!!!

 

Σχετικά νέα

X
Translate »