Όμορφα της Πόλης

Μάγεψε η φιλαρμονική του Δήμου Λάρνακας την Κυριακή το βράδυ στο Παττίχειο

Διαχρονικά, από την ημέρα ίδρυσης της, η Φιλαρμονική του Δήμου Λάρνακας δίνει υπερήφανα το παρόν της στα σημαντικότερα γεγονότα της πόλης μας και αντιπροσωπεύει επάξια την πολιτιστική μας παράδοση τόσο εντός, όσο και εκτός Κύπρου. Με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 30 χρόνων από την ίδρυση της, έδωσε το βράδυ της Κυριακής στο Παττίχειο Αμφιθέατρο, μεγάλη συναυλία αντάξια της ιστορίας και του ονόματός της η οποία μάγεψε το κοινό που είχε την ευκαιρία να την παρακολουθήσει από κοντά.

Mέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό ο μαέστρος της Φιλαρμονικής κος Ανδρέας Ανδρέου εξέφρασε τις ευχαριστίες του σε όλους όσους συνέβαλαν και σε όσους έλαβαν μέρος στη συναυλία.  Πιο κάτω παραθέτουμε αυτούσια την ανακοίνωση του:

Θα ήθελα να εκφράσω τις πιο θερμές μου ευχαριστίες σε όλους όσους έλαβαν μέρος στη ψεσινή συναυλία των τριάντα χρόνων της Δημοτικής Φιλαρμονικής. Η χορωδία της «Προοδευτικής Κίνησης Λάρνακας» το Φωνητικό Σύνολο» του Δήμου μας, τις σχολές χορού: Φαίδρας Καραβοκύρη Ζένιου, Κατερίνας Πουπάζη, «Etoile» Χριστίνας Χατζηχρίστου Μαρκίδου, « Μάμπο» Μαρίας Καραπίττα, «Ζορμπά» Δημήτρη Κόνσολου. Τους σολίστ Μαρία Θεοδώρου, Χρύσω Δημήτρη, Στάλω Παπαδοπούλου, Ελένη Παπαδοπούλου και Βάσο Νικολάου. Τους δύο εξαίρετους μουσικούς Daniel Sambotinov στο Ακορντεόν και Γιώργο Χατζημάρκο στο μπουζούκι και μαντολίνο τον Μιχάλη Βασιλείου στην κιθάρα και στα παιδιά της χορωδίας του Δημοτικού Ωδείο. Θερμές ακόμα ευχαριστίες στο Πολιτιστικό Τμήμα του Δήμου στο Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο. Τέλος ευχαριστώ όλα τα μέλη της Δημοτικής Φιλαρμονικής για την αφοσίωση, την υπομονή και ψυχική δύναμη τους, να αντέχουν την “ακατάπαυστη” πίεση που τους ασκώ.

Σχετικά νέα

X
Translate »