Αθλητικά Νέα

Λούης Δημητρίου: Όλοι στο Ελευθερία για να πάρουμε το Ευρωπαϊκό

Η Κύπρος όπως είναι γνωστό επικράτησε του Γιβραλτάρ το απόγευμα του Σαββάτου (23/7) και κέρδισε την πρόκριση της στον μεγάλο τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος που θα γίνει την Κυριακή (24/7) στις 20:30.

Για την πορεία της Εθνικής μας ομάδας και την πρόκριση στον τελικό μίλησε στην ιστοσελίδα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, ο πρόεδρος της ΚΟΚ κ. Λούης Δημητρίου που ανέφερε:

«Μέχρι στιγμής η πορεία που είχε η Εθνική μας ομάδα ήταν εξαιρετική. Πετύχαμε πέντε νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια, και μας μένει ένα ακόμα παιχνίδι για να κατακτήσουμε τον τίτλο, κόντρα στο Αζερμπαϊτζάν. Για να φέρουμε στην Κύπρο ένα Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Είναι πολύ σημαντικό όλος ο φίλαθλος κόσμος να βρεθεί δίπλα στα παιδιά μας την Κυριακή και να τα στηρίξει. Με την δική του στήριξη, η ομάδα μας θα είναι ακόμα πιο δυνατή στον τελικό και θα μπορέσει να φέρει τον τίτλο στην Κύπρο.

Καλώ όλο τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο την Κυριακή. Να δώσει το παρόν του και να γεμίσει το Στάδιο Ελευθερία. Να χειροκροτήσει τα παιδιά μας και να τα σπρώξει για να πετύχουν τον μεγάλο τους στόχο, να κατακτήσουν το Ευρωπαϊκό.

Οι καλαθοσφαιριστές μας αξίζουν να αγωνιστούν σε ένα γεμάτο γήπεδο. Αυτοί είναι άλλωστε το μέλλον του κυπριακού μπάσκετ. Και με την στήριξη του κόσμου, θα μπορέσουμε να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί το βράδυ της Κυριακής την κατάκτηση της πρώτης θέσης. Για εμάς ότι και να γίνει οι νεαροί καλαθοσφαιριστές μας είναι νικητές».

Ως Λαρνακείς έχουμε και ένα λόγο περισσότερο να βρεθούμε δίπλα στα παιδιά της Εθνικής καθώς 5 από τα 11 μέλη της είναι από τη Λάρνακα.

Σχετικά νέα

X
Translate »