Aστυνομικά νέα

Λάρνακα: 24χρονος εξανάγκαζε 16χρονο να του κάνει στοματικό έρωτα με απειλές και βία!

Άλλο ένα αποτρόπαιο περιστατικό σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκου έφτασε στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας.

Πρόκειται για μια υπόθεση του 2016, όπου σύμφωνα με την εφημερίδα «Πολίτης», η φιλία μεταξύ 24χρονου και 16χρονου (ηλικίες της τότε χρονικής περιόδου) κατέληξε σε μαρτύριο του δεύτερου.

Συγκεκριμένα όλα συνέβησαν όταν ο ενήλικας άνδρας άρχισε να απαιτεί τις σεξουαλικές του επιθυμίες σε μορφή βίας και απειλών έναντι του ανήλικου φίλου του, αναγκάζοντάς τον, σύμφωνα με τα λεγόμενα του 16χρονου, να του κάνει στοματικό έρωτα, χωρίς τη θέλησή του.

Όπως ισχυρίζεται ο «Π», αυτό διήρκησε για περίπου 2 μήνες επί καθημερινής βάσης, με τον 24χρονο να έχει στη κατοχή του και οπτικοακουστικό υλικό – βίντεο– στο οποίο καταγραφόταν ο 16χρονος να του ικανοποιεί τις ορέξεις του.

Σύμφωνα με τον νεαρό, ο 24χρονος τον απειλούσε ότι εάν δεν έρθει σε επαφή μαζί του θα δημοσίευε δημόσια το εν λόγο βίντεο, το οποίο ο ανήλικος παρουσίασε στην Αστυνομία.

Η υπόθεση έχει φτάσει σήμερα στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας με τον 24χρονο να αντιμετωπίζει συνολικά 11 κατηγορίες σεξουαλικής κακοποίησης παιδιού και άσεμνης επίθεσης.

Ο 24χρονος αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες με αποτέλεσμα η υπόθεση να οριστεί για ακρόαση, κεκλεισμένων των θυρών.

Πηγή: newsbomb.com.cy

Σχετικά νέα

X
Translate »