Νέες Αφίξεις

Λάρνακα: Εγκαίνια για το κέντρο αποκατάστασης και φυσιοθεραπείας Physio Plus (pics&video)

Έτοιμο να ανοίξει για το κοινό είναι το κέντρο αποκατάστασης και φυσιοθεραπείας Physio Plus.

Το κέντρο που θα κάνει εγκαίνια το Σάββατο 7 Οκτωβρίου, στεγάζεται κάτω από τη Νότια κερκίδα του σταδίου «Αντώνης Παπαδόπουλος» στη Λάρνακα, δίπλα από το μουσείο του Συλλόγου.

Ιδιοκτήτες του PHYSIOPLUS είναι ο Νικολάου Ευάγγελος και Αιμίλιος Σύζινος, φυσικοθεραπευτές με εξειδίκευση στην αθλητική φυσικοθεραπεία, καθώς ο πρώτος μετρά αρκετά χρόνια εμπειρίας σε ποδοσφαιρικές και καλαθοσφαιρικές ομάδες της Κύπρου.

Στο κέντρο παρέχονται υπηρεσίες φυσιοθεραπείας και αποκατάστασης μυοσκελετικών τραυματισμών.

Η επιλογή του συγκεκριμένου τομέα αποσκοπεί στην εξειδίκευση αθλητικής αποκατάστασης, πράγμα το οποίο απουσιάζει από τις επιλογές του αθλητή ή οποιουδήποτε άλλου χρειάζεται μια πιο εξειδικευμένη λύση. Οι μέθοδοι που χρησιμοποιούνται είναι επιστημονικά και ερευνητικά αποδεδειγμένοι για την μεγιστοποίηση του αποτελέσματος, στον πιο σύντομο χρόνο.

Το κέντρο παρέχει επίσης μαθήματα γιόγκα για αθλητές και γιόγκα για εγκύους .Στόχος του κέντρου είναι να παρέχει στον αθλητή – ασθενή μια ολοκληρωμένη προσέγγιση βήμα με βήμα μέχρι και την τελική αποκατάσταση και επανένταξη του.

 

 

Η ιδέα για την δημιουργία του κέντρου ξεκίνησε πριν από 4 χρόνια και συνέπεσε με την εργοδότηση του κ. Νικολάου στην Ανόρθωση. Ο χώρος επιλέχθηκε εξαιτίας της εύκολης πρόσβασης που δίνει στους ποδοσφαιριστές αλλά και στο κοινό.

Το Σάββατο 7 Οκτωβρίου που είναι τα εγκαίνια του κέντρου το κοινό μπορεί να επισκεφτεί το χώρο και να δει από κοντά τις εγκαταστάσεις

 

 

 

Σχετικά νέα

X
Translate »