Κοινωνία

Κύμα συμπαράστασης στον παππού που πήγε δικαστήριο για ένα κοτόπουλο

Μέσω των διάφορων γκρουπ που μπορεί να συναντήσει κανείς στα social media, πολίτες εκφράζουν την συμπαράστασή τους προς τον 70χρονο. Ένα πρωτόγνωρο κύμα συμπαράστασης από τους πολίτες προς τον παππού που βρέθηκε στο εδώλιο για την κλοπή ενός κοτόπουλου,παρατηρείται τις τελευταίες ώρες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

 
Μέσω των διάφορων γκρουπ που μπορεί να συναντήσει κανείς στα social media, πολίτες εκφράζουν την συμπαράστασή τους προς τον 70χρονο αλλά και την οργή τους για την έκβαση της υπόθεσης αλλά και την αντιμετώπιση της συγκεκριμένης υπεραγοράς προς ένα άπορο συμπολίτη μας.

 
Συγκεκριμένα χρήστες των μέσων «φωτογραφίζουν» τη συγκεκριμένη υπεραγορά στη Λάρνακα και ζητούν από τον κόσμο να μην την επισκέπτεται ως ένα τρόπο διαμαρτυρίας. Παράλληλα  πολύς κόσμος ψάχνει τα στοιχεία του 70χρονου ούτως ώστε να βοηθήσει οικονομικά.

 
Υπενθυμίζεται ότι ο 70χρονος από τη Λάρνακα, βρέθηκε στο εδώλιο επειδή «τόλμησε» να κλέψει ένα φιλέτο κοτόπουλο αξίας 6 ευρώ και 40 σεντ, από υπεραγορά της πόλης, προκειμένου όπως είπε, να ταΐσει το εγγόνι του που είχε υπό τη φροντίδα του και το οποίο πάσχει από διαβήτη.

Πηγή: politis.com

Σχετικά νέα

X
Translate »