Going out

Κωμοδρόμος και Κοντοβούρκης ξανά μαζί στη σκηνή

Είναι αναμφίβολα ένα μουσικό δίδυμο το οποίο έχει πολλούς θαυμαστές στην πόλη μας. Δυο πολύ καλοί φίλοι οι οποίοι για χρόνια ταξίδευαν το κοινό της πόλης σε όμορφους μουσικούς προορισμούς και έδωσαν το δικό τους στίγμα στα μουσικά δρώμενα της πόλης μας.  Ο Κωμοδρόμος και ο Κοντοβούρκης ξανά μαζί στη σκηνή λοιπόν με την πρώτη έκδοση των ”δε σκόρδιονς” να ετοιμάζονται να επιστρέψουν.

 

Την ανακοίνωση έκανε ο Κωνσταντίνος Κωμοδρόμος στον προσωπικό του λογαριασμό αναφέροντας τα εξής:

Πόθεν να ξεκινήσω τζιαι που να τελιώσω…
Ρεγιούνιον μετά από αρκετό καιρό.Αν και είπαμε ότι στα 40 του Μιχάλη θα κάναμε το ρεγιούνιον δεν αντέξαμε ούτε εμείς ούτε οι πιο παλιοί .
Λοιπόν στα γρήγορα και σε κουβέντες που έχουν ουσία.Το δίδυμο που έγινε γνωστό απλά και μόνο σε μια εμφάνιση (στη πρώτη συγκεκριμένα) ως ακουστικό συγκρότημα όταν και κτυπήσαμε 8 ώρες στο σανίδι(ξεκινήσαμε στις 22.00 τελειώσαμε στις 6 το πρωί.)Εκεί ξεκίνησαν όλα.Συνεχή δράση πρόβες ,αγάπη , εμφανίσεις σε όλη τη Κύπρο και όλα αυτά βοήθησαν για να ξεκινήσει …μια όμορφη ιστορία!


Όλοι σχολίαζαν το συγκεκριμένο πρότζεκτ.Όλοι μιλούσαν για το μπαράκι που παίζουν ‘2 άτομα’ τζιαι γίνεται ..πόλεμος.Όλα αυτά στο barrel house όπου κάθε βδομάδα οι κρατήσεις έκλειναν για τη Παρασκευή από τη Δευτέρα χωρίς καμία υπερβολή σε ένα χώρο που μπορούσε να φιλοξενήσει άνετα πέραν των 250 ατόμων .Κόσμος να μας δίνει αγάπη ,κόσμος να μας χαιρετά στο δρόμο και να μας λέει με το όνομα του συγκροτήματος παρά με το δικό μας.Αν συνεχίσω εν θα τελειώσω πραγματικά.


Ακόμα και σήμερα μάλλον μέχρι σήμερα ο κόσμος μας ζητά όπως ξεκινήσαμε και εμείς θα του κάνουμε τη χάρη.2 κιθάρες που δεν άφηναν κανένα αφτί να φύγει παραπονεμένο.
Αύριο στο Τρελληνάδικο όπως παλιά…


Περιμένουμε όλους τους τότε φανατικούς φόλλοουερς .
Φιλιά.

Σχετικά νέα

X
Translate »