Αθλητικά Νέα

«Κλείδωσε» εξάδα με αφηνιασμένο Άλβες (video)

Μία σπουδαία αναμέτρηση γεμάτη γκολ πραγματοποιήθηκε στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» μεταξύ Ανόρθωσης και Εθνικού, με την ομάδα της Αμμοχώστου να κερδίζει στο τέλος με 4-2. Αν και ο Εθνικός βρέθηκε δύο φορές μπροστά στο σκορ, η Ανόρθωση κατάφερε να ανατρέψει τα εις βάρος της δεδομένα με πρωταγωνιστή τον Αντρέ Άλβες σημειώνοντας χατ-τρικ. Με αυτή τη νίκη Ανόρθωση φθάνει τους 35 βαθμούς στην 6η θέση ενώ ο Εθνικός παραμένει στους 29 βαθμούς στην 9η θέση.

Tην είδηση χορηγεί η υπηρεσία Λάρνακα e-Business

Πέντε λεπτά, τρία γκολ!
Αν και οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο του αγώνα και δημιουργούσαν αξιόλογες ευκαιρίες με προϋποθέσεις, στο 23’ ο Ζελάγια του Εθνικού δεν λάθεψε στην πρώτη προσπάθεια της ομάδας του, και άνοιξε το σκορ από κοντά με κεφαλιά. Τρία λεπτά αργότερα, ήρθε και η απάντηση από πλευράς της Ανόρθωσης με τον Άλβες με δυνατό σουτ να κερδίζει τον Μπογκατίνοφ του Εθνικού και να φέρνει το παιχνίδι στα ίσα. Η λανθασμένη κίνηση ωστόσο του Σάντος στο 28’, σε μία προσπάθεια να δώσει πάσα με κεφαλιά στον Κόπριβετς, είδε την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα της ομάδας του, δίνοντας ξανά το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους.

Ημίχρονο Άλβες και ανατροπής…
Με οργανωμένες επιθετικές προσπάθειες ξεκίνησε στην επανάληψη η Ανόρθωση, βλέποντας τις να καρποφορούν στο 70’ με τον Άλβες με κοντινό πλασέ να φέρνει το παιχνίδι στα ίσα. Το τέρμα της ανατροπής στη συνέχεια πέτυχε ο Βίκτορ στο 82’ με κεφαλιά ψαράκι, δίνοντας το προβάδισμα στην ομάδα της Αμμοχώστου. Η συνέχεια ωστόσο ανήκε στον Άλβες, σημειώνοντας το τέταρτο τέρμα για τους γηπεδούχους και το τρίτο προσωπικό γκολ στο παιχνίδι, σφραγίζοντας και το τρίποντο.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Κόπριβετς, Ερέρο, Καλντερόν, Σάντος, Γκάμπριελ, Βίκτορ, Οικονομίδης, Μίτροβιτς, Καρλίτος, Ράγιος, Άλβες.
ΕΘΝΙΚΟΣ: Μπογκατίνοφ, Στόιτσεφ, Πιντσέλι, Αράμπαλ, Κιπιάνι, Κατσιαράβα, Χατζηβασίλης, Ενέσκου, Κυπριανού, Φιλίποφ, Ζελάγια.

Ρόνι Λέβι: «Είχαμε υπομονή και κάναμε την ανατροπή»

Στην εξέλιξη του αγώνα με τον Εθνικό μίλησε στην συνέντευξη Τύπου ο τεχνικός της Ανόρθωσης Ρόνι Λέβι ο οποίος εμφανίστηκε χαρούμενος και συνάμα ανακουφισμένος με το τελικό αποτέλεσμα.

Οι δηλώσεις του: 

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε ένα δυνατό αντίπαλο. Ο Εθνικός είναι μια από τις πιο καλές τακτικά ομάδες στο πρωτάθλημα. Είναι αρκετά δυνατός και επικίνδυνος στις αντεπιθέσεις και γνωρίζαμε ότι θα είναι δύσκολο. Δεχθήκαμε ένα γρήγορο γκολ από κόρνερ και ακόμα μετά που ισοφαρίσαμε δεχτήκαμε ξανά δεύτερο γκολ. Χάσαμε την υπομονή μας και δεν ήμασταν όπως έπρεπε. Επανήλθαμε πολύ καλά, συνεχίσαμε να πιέζουμε για την νίκη χάρις και στους οπαδούς μας που μας βοήθησαν να φτάσουμε στην ανατροπή. Είμαστε χαρούμενοι για την νίκη ωστόσο ακολουθεί δύσκολο παιχνίδι για το Κύπελλο. Καλή συνέχεια στον Εθνικό».

reporter

Σχετικά νέα

X
Translate »