Αθλητικά Νέα

Κετσπάγια : ” Με την υπάρχουσα κατάσταση είναι αδύνατο να αναλάβω”

Eσπασε την σιωπή του ο Τιμούρ Κετσπάγια και μίλησε για την Ανόρθωση και το φημολογούμενο ενδιαφέρον για να αναλάβει τις τύχες της ομάδες. Ο Γεωργιανός κατέστησε σαφές πως με τις υπάρχουσες συνθήκες δεν είναι δυνατόν να αναλάβει, ρίχνοντας καρφιά στην διοίκηση Παντελή

 

Αναλυτικά η γραπτή του δήλωση :

Αγαπημένοι μου φίλοι Ανορθωσιάτες,

Με εκτίμηση, σεβασμό και με πλήρες αίσθημα ευθύνης και μετά τα όσα διαδίδονται τις τελευταίες μέρες για το θέμα του προπονητή στην Ανόρθωση, αισθάνομαι την ανάγκη να επικοινωνήσω μαζί σας.

Θα ήθελα καταρχήν να σας ευχαριστήσω από καρδιάς για την αγάπη με την οποία διαχρονικά με περιβάλλετε. Τα αισθήματα είναι αμοιβαία. Και εγώ αγαπώ την Ανόρθωση όπως και τον κόσμο της.

Πολλές φορές θυμάμαι με δέος και συγκίνηση τις συγκλονιστικές στιγμές που ζήσαμε μαζί τα χρόνια των μεγάλων επιτυχιών της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ μας. Επιτυχίες που καταφέραμε, εσείς, εγώ, οι συνεργάτες μου, οι ποδοσφαιριστές και η τότε διοίκηση, μέχρι το χρονικό σημείο που τελείωσε η ενότητα μεταξύ τους.

Θέλω να γνωρίζετε ότι ουδέποτε αρνήθηκα να αναλάβω την τεχνική ηγεσία της ομάδας. Πως είναι δυνατόν να το επιτρέπουν οι συνθήκες και να αρνηθώ, όταν η Ανόρθωση είναι η  ομάδα που μου έδωσε την ευκαιρία να παίξω ποδόσφαιρο στην Ευρώπη, αλλά και να ξεκινήσω την προπονητική μου καριέρα.

Δεν φοβάμαι τα δύσκολα και από μικρός έμαθα να αγωνίζομαι σκληρά και να μην τα παρατάω όσα εμπόδια και εάν έβρισκα  στο δρόμο μου.

Ειλικρινά και με πόνο ψυχής  δυστυχώς, με την τωρινή κατάσταση πραγμάτων που υπάρχει στην Ανόρθωση, όση επιθυμία και εάν έχω είναι αδύνατον να αναλάβω, γιατί δεν θα μπορέσω να προσφέρω αυτά που θέλω και μπορώ.

Σας διαβεβαιώνω ότι  θέλω να δουλέψω στην Ανόρθωση, για να  πανηγυρίσουμε και να ξαναζήσουμε μαζί τις μεγάλες στιγμές που ζήσαμε στο πρόσφατο παρελθόν.

Ευχαριστώ για την κατανόηση σας.

Με αγάπη και εκτίμηση

Τιμούρ Κετσπάγια

Σχετικά νέα

X
Translate »