Αθλητικά Νέα

Κερδισμένος” ο Άρης στο “Αμμόχωστος”

Με τις δύο ομάδες να κάνουν ένα αργό παιχνίδι, υστερώντας στο τελείωμα των φάσεων, Σαλαμίνα και Άρης έμειναν στο 0-0 στο πρώτο μέρος, με τη λεμεσιανή ομάδα να κλείνεται αρκετά πίσω, περιορίζοντας τις κινήσεις των Μακρίεφ και Πεδρίτο.
Μέχρι το 30′ Σαλαμίνα και Άρης δεν κατάφεραν να γίνουν ιδιαίτερα απειλητικές, με τους “ερυθρόλευκους” να διαμαρτύρονται και για πέναλτι με τον Πεδρίτο να πέφτει στην περιοχή. Η επαναληπτική προβολή όμως δείχνει τον Θεοφίλου να παίζει καθαρά τη μπάλα. Από στημένες φάσεις προσπάθησαν αμφότεροι να απειλήσουν, με την μπάλα να πηγαίνει πάνω-κάτω, έλειπε όμως μία καλή τελική. Στο 43′ η Νέα Σαλαμίνα έχασε σπουδαία ευκαιρία σ’ ένα γύρισμα του Μακρίεφ, ενώ στην τελευταία φάση του πρώτου ημιχρόνου ο Μιχαήλ βγαίνει ο νικητής στο τετ α τετ με τον Ράντι.
Μπορεί ο ρυθμός στην επανάληψη να ήταν καλύτερος μέχρι το 65′ όμως καμία από τις δύο ομάδες δεν κατάφερε να απειλήσει και ιδιαίτερα, παρά μόνο ένα γύρισμα του Κύπρου στο 52′, απομάκρυνε όμως σωτήρια ο Εμιλιάνο Φούσκο. Στο 69′ ένα μακρινό διαγώνιο σουτ του Κούλλη Παύλου, δεν ήταν καθόλου επικίνδυνο για τον Νουρεντινόφσκι. Όσο περνούσε η ώρα σ’ ένα πολύ μέτριο παιχνίδι, κερδισμένος ήταν ο Άρης και όχι η Νέα Σαλαμίνα.
Νέα Σαλαμίνα: Μιχαήλ, Ζάρκοβιτς (76′ Αδόρνο), Τσιγκουινί, Γκράιμς, Φούσκο, Κούσουλος, Σκοπελίτης, Τζούτζουριτς, Πεδρίτο,  Λίλιου (57’ Παύλου), Μακρίεφ
Άρης: Νουρεντινόφσκι, Κύπρου, Μπόργκ, Θεοφίλου (86′ Μαλεκκίδης), Μαραγκουδάκης, Ευσταθίου, Χριστοφόρου, Μπρανέσκου, Ράνος (65′ Χαραλάμπους), Κυριάκου (79′ Πρεντέσκου), Γκούπερατς

Δείτε τις φάσεις του αγώνα

 

Ντε Γιόνγκε: “Το γήπεδο δεν ήταν κατάλληλο”

Δείτε τι δήλωσε ο τεχνικός της Νέας Σαλαμίνας, Για Ντε Γιόνγκε, για την ισοπαλία στο στάδιο “Αμμόχωστος” με τον Άρη.

 

Οι δηλώσεις του Ντε Γιόνγκε:

“Όλα τα παιχνίδια τώρα στην Κύπρο είναι δύσκολα, όλοι παλεύουν για κάτι. Στο πρώτο μέρος ήμασταν πιο παθητικοί, στο β’ βάλαμε παίκτες πιο επιθετικογενείς όπως οι Παύλου και Αντόρνο, οι οποίοι προέρχονταν από μεγάλη αποχή. Το γήπεδο δεν ήταν το κατάλληλο για να παίξουμε μας δυσκόλεψε αρκετά αν και δεν μου αρέσουν οι δικαιολογίες. Ήταν για εμάς δύσκολος μήνας, τα παιδιά κουράστηκαν, είμαι ευχαριστημένος από τη συνολική προσπάθεια. Ευχαριστώ τους φιλάθλους μας”.
Πηγή: www.sigmalive.com
sigmalive

Σχετικά νέα

X
Translate »