Όμορφα της Πόλης

Κατακλυσμός: Βουτιές, ηλιοθεραπεία και παιχνίδι στην άμμο του Μακένζυ

Στα καταγάλανα νερά του νησιού μας επέλεξε χιλιάδες κόσμος να περάσει το τριήμερο του κατακλυσμού.Η κάμερα του αντέννα βρέθηκε από το πρωί στο παραλιακό μέτωπο της Λάρνακας, στην παραλία Μακένζυ όπου κατέγραψε το αδιαχώρητο που επικρατούσε καθώς και δηλώσεις από πολίτες οι οποίοι υποδέχτηκαν το φετινό καλοκαίρι, με τις πρώτες τους βουτιές.

 

Πλημμύρισαν οι παραλιακές πόλεις του νησιού με ντόπιους και τουρίστες. Η πρώτη καλοκαιρινή εξόρμηση είναι γεγονός. Με συντροφιά τον καλό καιρό, ο κόσμος κατέκλυσε τις παραλίες, απολαμβάνοντας το ηλιόλουστο σκηνικό που μυρίζει καλοκαίρι. Η μυρωδιά από τα αντηλιακά έκανε το σκηνικό ακόμη πιο καλοκαιρινό.

Μικροί και μεγάλοι φόρεσαν το μαγιό τους και έτρεξαν στην παραλία Μακένζυ της επαρχίας Λάρνακας για να κάνουν το πρώτο τους μπάνιο.

Δηλώσεις κόσμου

1.Το τριήμερο θα το περάσουμε στη θάλασσα, εδώ στη πόλη μας την Λάρνακα, που έχει και την τιμητική της λόγω του καλοκαιριού. Είναι η αρχή του καλοκαιριού, ευχόμαστε σε όλο τον κόσμο καλό καλοκαίρι

2.Λάρνακα σημαίνει κατακλυσμός. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει μπάνιο, φαγητό ξανά μπάνιο και απόψε ίσως κανένα περίπατο στο κέντρο

3. Αύριο θα μείνουμε λίγο σπίτι μπορεί να πάμε στη Λάρνακα να απολαύσουμε το πανηγύρι

4.Περνούμε ωραία στη θάλασσα με τα μωρά να παίζουν

Οι περισσότεροι επέλεξαν να περάσουν το τριήμερο οικογενειακά, παρέα με τα παιδιά τους, τα οποία από το πρωί κυλίστηκαν στις αμμουδιές για να παίξουν.

Φαγητό, καφές αλλά κυρίως μπύρες συνέθεταν το σκηνικό παραμονή της γιορτής του Αγίου Πνεύματος. Κάποιοι ήρθαν από το εξωτερικό για να απολαύσουν τις ψηλές θερμοκρασίες και τις όμορφες παραλίες του νησιού μας.

Χαρακτηριστικό στην παραλία του Μακένζυ είναι ο πλανόδιος παγωτατζής o οποίος εδώ και 20 χρόνια προσφέρει δροσιά στον κόσμο με τα παγωτά του αλλά και ο πλανόδιος λουκουματζής τον οποίο όλοι περιμένουν για να απολαύσουν δίπλα στο κύμα το γλυκό τους.

Η κοσμοσυρροή στη παραλία, κρατούσε σε συναγερμό τους ναυαγοσώστες και αρκετούς εργαζόμενους στον Δήμο Λάρνακας. Το σκηνικό στο παραλιακό μέτωπο της Λάρνακας, θα κορυφωθεί το απόγευμα όταν η ζωντανή μουσική από τους χώρους αναψυχής θα κάνει τους Κύπριους Πολίτες και ξένους επισκέπτες να χορεύουν μέχρι το πρωί.

 

Σχετικά νέα

X
Translate »