Κοινωνία

Καραϊσκάκειο Ίδρυμα: «Για ένα κόσμο γεμάτο παιδικά χαμόγελα»

Με ενίσχυση των ασθενών και εθελοντών , αλλά και της διερευνητικής και διαγνωστικής παιδο-ογκολογίας στο νεοσύστατο κέντρο παιδικού καρκίνου, το Καραϊσκάκειο Ίδρυμα ανέλυσε το όραμά του ενάντια στον παιδικό καρκίνο.

Με ενίσχυση των ασθενών και εθελοντών , αλλά και της διερευνητικής και διαγνωστικής παιδο-ογκολογίας στο νεοσύστατο κέντρο παιδικού καρκίνου, το Καραϊσκάκειο Ίδρυμα ανέλυσε το όραμά του ενάντια στον παιδικό καρκίνο.

Με σύνθημα για έναν κόσμο γεμάτο παιδικά χαμόγελα, το Καραϊσκάκειο Ίδρυμα, παρουσίασε το νέο όραμα ζωής για έναν κόσμο χωρίς παιδικό καρκίνο. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τους νέους στόχους και στρατηγική του, το Καραϊσκάκειο Ίδρυμα εστιάζει στον τομέα της παιδοογκολογίας, για να καλυφθούν με επάρκεια οι εξειδικευμένες εργαστηριακές ανάγκες των παιδιών με καρκίνο.

Η Πρ ΔΣ Καραϊσκάκειου Ιδρύματος, Πόπη Νικολαΐδου Κανάρη δήλωσε πως «Να ενισχύσει τον ίδιο τον ασθενή και τον εθελοντή-δότη δίνοντάς τους την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε ένα νέο ΔΣ με τροποποίηση του καταστατικού μας. Ενίσχυση διερευνητικής και διαγνωστικής παιδο-ογκολογίας στο νεοσύστατο κέντρο παιδικού καρκίνου στο Καραϊσκάκειο Ίδρυμα.»

«Από την ίδρυσή του μέχρι σήμερα, το Καραϊσκάκειο Ίδρυμα, έχει προσφέρει 407 μοσχεύματα σε ισάριθμο αριθμό ασθενών από 31 διαφορετικές χώρες,» δήλωσε ο Δ/ντης του Καραϊσκάκειου Ιδρύματος, Δρ Παύλος Κωστέας

Από την πλευρά του ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΟΠΑΠ Δημήτρης Αλετράρης, δήλωσε πως «Ένα ακόμα άλμα ελπίδας για τους συνανθρώπους μας. Αυτή τη φορά για τα παιδιά μας, αφού ο στόχος είναι η δημιουργία του Κέντρου Παιδικού Καρκίνου.»

Ενώ ο ‘Α εκτελεστικός Διευθυντής της Τράπεζας Αναπτύξεως, Κώστας Αργυρίδης ανέφερε πως, «Η Τράπεζα Αναπτύξεως έχει προχωρήσει στη διάθεση ποσού 30 χιλιάδων ευρώ ετησίως για τις ανάγκες στελέχωσης του νέου Κέντρου Παιδικού Καρκίνου με επιστημονικό προσωπικό.»

Απώτερος στόχος της νέας αποστολής του Καραϊσκάκειου Ιδρύματος είναι η συνεισφορά στη σύγχρονη, εμπεριστατωμένη διάγνωση, αλλά και η στοχευμένη θεραπεία των περιστατικών παιδικού καρκίνου, μειώνοντας, όσο το δυνατό περισσότερο, τις συνέπειες του καρκίνου.

Πηγή: ant1iwo.com

Σχετικά νέα

X
Translate »