Breaking News

Γενικά

Κανονικά η εξαγγελθείσα στάση εργασίας της ΠΑΣΥΚΙ – Tι προτρέπει το κοινό το Υπ.Υγείας

Κανονικά θα πραγματοποιηθεί η δίωρη στάση εργασίας που εξήγγειλε η ΠΑΣΥΚΙ για αύριο στις 10:00, μετά και την ολοκλήρωση της συνάντησης που είχε σήμερα ο Υπουργός Υγείας Κωνσταντίνος Ιωάννου με αντιπροσωπεία των συντεχνίας των κυβερνητικών ιατρών, του Παγκύπριου Ιατρικού Συλλόγου (ΠΙΣ) και του κλάδου ιατρών της ΠΑΣΥΔΥ.

Μετά το πέρας της συνεδρίας, που διήρκησε πέραν των δύο ωρών, δεν έγιναν δηλώσεις.

Η συνάντηση ήταν προγραμματισμένη πριν το συμβάν με τον τραγικό θάνατο του 10χρονου μαθητή στη Λάρνακα, και στην ατζέντας της είχε το θέμα της πρωτοβάθμιας παροχής υγείας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης, δεν αίρονται τα μέτρα που έχει εξαγγείλει για αύριο η ΠΑΣΥΚΙ.

 

Ανακοίνωση Υπουργείου Υγείας

Αναφορικά με την εξαγγελθείσα στάση εργασίας των ιατρών του δημοσίου αύριο, 16 Μαΐου 2018, από τις 10 π.μ. μέχρι τις 12 μ., το Υπουργείο Υγείας καλεί το κοινό να μην προσέρχεται στα δημόσια νοσηλευτήρια για τα προγραμματισμένα ραντεβού, προς αποφυγήν ταλαιπωρίας.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, τα νοσηλευτήρια αύριο θα λειτουργούν με προσωπικό ασφαλείας για τα εξαιρετικά επείγοντα περιστατικά.

Το Υπουργείο Υγείας απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία και αναστάτωση που πιθανόν να προκληθεί.

Σχετικά νέα

X
Translate »