Breaking News

Εκπαίδευση

Καδής: Οι μαθητές να έχουν εμπιστοσύνη στις γνώσεις τους

Με την προτροπή να έχουν “εμπιστοσύνη στις γνώσεις και τις δυνάμεις” τους, ο Υπουργός Παιδείας και Πολιτισμού, Κώστας Καδής, εύχεται σε όλους τους υποψήφιους “καλή δύναμη και καλή επιτυχία” κατά την εξεταστική περίοδο που αρχίζει, αύριο, Τρίτη.

Σε μήνυμά του με την ευκαιρία της έναρξης των Παγκύπριων Εξετάσεων, σύμφωνα με ανακοίνωση του ΓΤΠ, και απευθυνόμενος σε όλους τους υποψηφίους, ο Υπουργός Παιδείας, αναφέρει ότι από τις 16 Μαϊου μέχρι και τις 9 Ιουνίου “θα πρέπει να δώσετε τον καλύτερο εαυτό σας και είμαι βέβαιος ότι το πράξετε, έχοντας εμπιστοσύνη στις γνώσεις και τις δυνάμεις σας”.

“Οι στόχοι και τα όνειρά σας μπορούν να γίνουν πραγματικότητα, με οργάνωση, μελέτη, πολύ πείσμα και αισιοδοξία”, σημειώνει ο κ. Καδής ο οποίος προσθέτει ότι στους εξεταζόμενους “αξίζουν ήδη συγχαρητήρια για τη μέχρι σήμερα πορεία σας και την επιτυχή ολοκλήρωση του δευτεροβάθμιου κύκλου σπουδών”.

Αναφέρει επίσης ότι “τώρα ήρθε η ώρα να καταθέσετε τις γνώσεις σας και να ανταμειφθείτε για την προσπάθεια και τους κόπους που καταβάλατε όλο αυτό το διάστημα, διεκδικώντας την εισαγωγή σας στην Ανώτερη Εκπαίδευση”.

Ο Υπουργός Παιδείας χαρακτήρισε τις εξετάσεις “μια εμπειρία ζωής” σημειώνοντας, ωστόσο, ότι “οι προσπάθειές σας αλλά και οι φιλοδοξίες σας, σε καμία περίπτωση, δεν σταματούν με αυτές”.

Αντίθετα, συνεχίζει, “με το τέλος τους νέοι ορίζοντες θα ανοιχτούν μπροστά σας, με υψηλότερες προσδοκίες, μεγαλύτερες προκλήσεις και ανεξάντλητες προοπτικές”.

“Σας εύχομαι από καρδιάς καλή επιτυχία και καλή σταδιοδρομία”, καταλήγει ο Υπουργός Παιδείας.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Σχετικά νέα

X
Translate »