Κοινωνία

Κάτοικος κέντρου σας λέει κάτι εκεί στο Δήμο;;;;

Αγαπητές κυρίες και κύριοι του Δήμος Λάρνακας / Larnaca MunicipalityLarnaka Municipality – Δήμος Λάρνακας, οκ να το πληρώσουμε το πιλλιεττούι μας με το 25ευρο εφόσον εκάμαμεν την παρανομία δεν λέω, και έχετε και δίκιο (πέρκι κλείσετε καμιά λακκούβα μες τους δρόμους που γίναν σαν τις off road διαδρομές του ρόθμανς σάιπρου ράλλι λυθροδόντας 😉 ) , αλλά πείτε μου σας παρακαλώ το εξής, επειδή δεν είναι η πρώτη φορά που περνάτε και μας γράφετε όλους μαζί τους αγαπητούς γειτόνους της τρελλοπολυκατοικίας μας στην σειρά (ξέρουμε ο ένας τα αυτοκίνητα του άλλου, μάθαμε να τα αναγνωρίζουμε από τα πράσινα χαρτούθκια που πεταλλινίζουν στον παρμπρίζ): στις περισσότερες μεγαλουπόλεις (λέμε τώρα) που βρίσκονται σε πολιτισμένες μπανανίες (hint hint) υπάρχει πρόνοια για τους γέριμους τους κάτοικους του αστικού κέντρου σαν εμάς που μένουμε σε κεντρικές πολυκατοικίες του κέντρου που δεν έχουν χώρο στάθμευσης ή πιλοτή που λένε και στην μαμά πατρίδα, να πληρώνουμε με τον μήνα ή με το έτος ένα τέλος στον δήμο, να παίρνουμε αυτοκολλητούδιν ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΚΕΝΤΡΟΥ με κάποια στοιχεία του αυτοκινήτου πάνω, να τα κοτσάρουμε στο τζιάμι του αυτοκινήτου μας μόνιμα και να μην μας γράφουν οι αγαπητοί τροχονόμοι κάθε φορά που κάμνουμε το έγκλημα να παρκάρουμε σπίτι μας.

Επειδή μπορεί να μεν κόφκει ο νους μου ή να μεν το ξέρω, και επειδή όσο έψαξα στο γόουγολ για παραλλαγές του ‘δήμος λαρνακας στάθμευση κέντρο κάτοικος’ κλπ , το μόνο που μου βγάζει είναι για κάτι συναυλίες με γιαγιάδες στο κάστρο, κάτι παναίρκα του κατακλυσμού και πυροτεχνήματα, και κάτι τσακωμούς σας με το lois parking, please let us know: υπάρχει μήπως τέτοιο μέτρο και πρόνοια να πάμε να γραφτούμε? Ή εναλλακτικά αν δεν υπάρχει τι προτείνετε? Να τα πετάξουμε? Οξά να πληρώνουμε παρκόμετρο θκιο γειτονιές παρακάτω χ24 ώρες χ365 μέρες τον χρόνο που κάτω που το σπίτι μας ? (‘ασε που δεν έχει καν εδώ, είναι όλο κίτρινες γραμμές διπλές παντού)..ή να πούμε του σπιτονοικοκύρη μας να μας αφαιρεί τα λεφτά των προστίμων που το ενοίκιο? (στο τέλος θα μας πληρώνει τζιαι πουπάνω) μεχρι να κατασκευάσει πουτούντην πιλοτή? Ή να πουλήσουμε τα νεφρά μας για να πληρώνουμε ιδιωτικά πάρκινγκ με τον μήνα? (πάλε 2-3 γειτονιές παρακάτω).

Όσοι μένουμε σε παλιές παλαι ποτέ high πολυκατοικίες στο κέντρο που έν έχουν πάρκινγκ δικό τους στο ισόγειο γιατί χτιστήκαν προ αμνημονεύτου, γίνεται να πληρώνουμε λιγότερα δημοτικά τέλη? οϊ α? Τα σκύβαλα και τέλη του δήμου που εν μια φάουσα λιρούες επειδή εν κέντρο τα πληρώνω κανονικά. Και για να σας προλάβω, όι, έν έχω 2-3 αυτοκίνητα τζιαι εν προκαλώ συμφόρηση στο κέντρο. Ένα αυτοκινητούι έχω..να σας φέρω μια φωτογραφία τζιαι τα νούμερα μου πέρκι γίνεται να το θυμάστε τζιαι να μεν με γράφετε κάθε φορά ή να πληρώσω behind the table για κάθε χρόνο τζιαι να την γλυτώνω γίνεται? Seriously though, I’d appreciate an answer thank you. 😉

14520497_1096018753845996_8819107028758945897_n

Σχετικά νέα

X
Translate »